Ajankohtaista - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Ajankohtaista

Pihlan kärkikohde Seinäjoen asuntomessuilla on moderni hirsitalo Villa Roihu.

Pihlan kärkikohde Seinäjoen asuntomessuilla on moderni hirsitalo Villa Roihu.

Asuntomessut 2016 Seinäjoella

Kesän 2016 asuntomessut järjestettiin Seinäjoella, jossa Pruukinrannan messualueesta teki omaleimaisen Kyrkösjärven tekojärvi patoineen. Lue lisää ikkuna- ja ovivalinnoista Seinäjoen asuntomessuilla.

Asuntomessut 2015 Vantaalla

Vuoden 2015 asuntomessut järjestettiin Vantaan Kivistön alueella. Messualueella sijaitsee 28 erilaista ja omistajiensa näköistä pientaloa; näistä Pihlan ikkunat on valittu peräti yhdeksään messukohteeseen. Lue lisää ikkuna- ja ovivalinnoista Vantaan asuntomessuilla. 

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.