Terassiovet

Pihlan uusi Takapiha-mallisto on täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia, joilla luot kotisi näköisen terassioven.

Terassiovi on monikäyttöinen ja niinpä sillä on myös monta nimitystä: puutarhaovi, takaovi, sivuovi, kodinhoitohuoneen ovi. Kuten nimityksistä käy ilmi, ovat terassiovet useimmiten kodissa keskeisellä paikalla ja vilkkaassa käytössä. Siksi myös terassioven valintaan on syytä käyttää hieman aikaa ja vaivaa.

Terassiovi kohteeseen kuin kohteeseen

Monipuolinen ja laajasti räätälöitävä Takapiha-mallisto varmistaa sen, että jokaiseen käyttötarpeeseen löytyy sopiva terassiovi. Pihlan terassioveen voidaan valita joko Termo- tai Varma -ovirakenteen kohteen vaatimusten mukaan. Lisäksi osa Pihlan terassiovista on saatavilla myös erittäin hyvin ääntä eristävällä dB-rakenteella tai paloturvallisella EI30-palo-ovirakenteella.

Lasiliukuseinä terassiovena

Perinteisen terassioven tilalle voidaan valita myös tilaa säästävä ja näyttävä lasiliukuseinä tai liukuovi. Liukuovi voidaan valmistaa jopa kuusi metriä leveänä lasiliukuseinänä, jolloin esimerkiksi olohuoneesta saadaan näyttävä näkymä pihamaalle. Lisäksi lasiliukuseinä yhdistää ulkotilat luonnollisesti osaksi sisätiloja. Ikkunaseinää voi jatkaa liukuoven kanssa yhteensopivilla kiinteillä ikkunoilla.

Pyydä tarjous terassiovesta!

Selvitä terassioven ja asennuksen hinta pyytämällä tarjous.

Asiakastarinat