Terassiovet – Suomen suosituimmat ovet mittatilaustyönä

Pihlan Takapiha-mallisto on täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia, joilla luot kotisi näköisen terassioven.

Terassiovi vai takaovi? Pihlalta se löytyy!

Terassiovi on monikäyttöinen ja niinpä sillä on myös monta nimitystä: puutarhaovi, takaovi, sivuovi, kodinhoitohuoneen ovi.

Kuten nimityksistä käy ilmi, ovat terassiovet useimmiten kodissa keskeisellä paikalla ja vilkkaassa käytössä. Siksi myös terassioven valintaan on syytä käyttää hieman aikaa ja vaivaa.

Terassiovi kohteeseen kuin kohteeseen, lasiaukolla tai ilman

Ajattomat ja tyylikkäät Takapiha-malliston terassiovet ovat monipuolisesti räätälöitävissä esimerkiksi värin ja lasiaukon koon suhteen. Osa ovista on saatavilla myös kokonaan ilman lasiaukkoa.

Pihlan terassioveen voidaan valita joko Termo- tai Varma -ovirakenteen kohteen vaatimusten mukaan. Takapiha-mallistosta löytyykin jokaiseen käyttötarpeeseen löytyy sopiva terassiovi.

Tutustu terassioviin

Alumiiniverhoiltu Pihla Patio on suosittu myös terassiovena

Säänkestävä ja tiiviisti sulkeutuva Pihla Patio -parvekeovi soveltuu nimestään huolimatta erinomaisesti myös omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen terassioveksi. Pihla Pation värimaailma ja muoto sopivat hyvin yksiin Pihla-ikkunoiden kanssa.

Ulkopinta on säänkestävää alumiinia ja ulkovärin voi valita neljästä eri vaihtoehdosta, sisäpinnassa on valkoiseksi maalattu HDF-levy. Patio-ovi voidaan varustaa ulko-oven tapaan tutulla keskilukolla tai pitkäsulkijalla, jossa on tuulijarru vakiona. Molempiin voidaan valita avainpesä, jolloin ovi voidaan lukita myös ulkopuolelta.

Lasiliukuseinä terassiovena?

Perinteisen terassioven tilalle voidaan valita myös tilaa säästävä ja näyttävä lasiliukuseinä tai liukuovi. Liukuovi voidaan valmistaa jopa kuusi metriä leveänä lasiliukuseinänä, jolloin esimerkiksi olohuoneesta saadaan näyttävä näkymä pihamaalle.

Lisäksi lasiliukuseinä yhdistää ulkotilat luonnollisesti osaksi sisätiloja. Ikkunaseinää voi jatkaa liukuoven kanssa yhteensopivilla kiinteillä ikkunoilla.

Räätälöi kotisi näköinen ovi ja pyydä tarjous!

Pihlan Ovikone on helppo tapa tutustua monipuoliseen ovivalikoimaamme ja pyytää tarjous ovesta jonka tyylin, mitat ja lisävarusteet olet itse valinnut kotiisi sopiviksi.