Terassiovet – Suomen suosituimmat ovet mittatilaustyönä

Pihlan terassiovet ovat täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia, joilla luot kotisi näköisen terassioven.

Terassin ulko-ovi – Tutustu terassiovimalliimme

Säänkestävä ja tiiviisti sulkeutuva alumiiniverhoiltu Pihla Patio -parvekeovi soveltuu nimestään huolimatta erinomaisesti myös omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen terassioveksi. Patiosta on saatavilla useita eri lasikorkeuksia, sekä kokolasinen malli tarvitsemasi tyylin mukaisesti. Pihla Pation värimaailma ja muoto sopivat hyvin yksiin Pihla-ikkunoiden kanssa.

Ulkopinta on säänkestävää alumiinia ja ulkovärin voi valita neljästä eri vaihtoehdosta, sisäpinnassa on valkoiseksi maalattu HDF-levy. Patio-ovi voidaan varustaa ulko-oven tapaan tutulla keskilukolla tai pitkäsulkijalla, jossa on tuulijarru vakiona. Molempiin voidaan valita avainpesä, jolloin ovi voidaan lukita myös ulkopuolelta.

Lasiliukuseinä terassiovena?

Perinteisen terassioven tilalle voidaan valita myös tilaa säästävä ja näyttävä lasiliukuseinä tai liukuovi. Liukuovi voidaan valmistaa jopa kuusi metriä leveänä lasiliukuseinänä, jolloin esimerkiksi olohuoneesta saadaan näyttävä näkymä pihamaalle.

Lisäksi lasiliukuseinä yhdistää ulkotilat luonnollisesti osaksi sisätiloja. Ikkunaseinää voi jatkaa liukuoven kanssa yhteensopivilla kiinteillä ikkunoilla.

Räätälöi kotisi näköinen ovi ja pyydä tarjous!

Pihlan Ovikone on helppo tapa tutustua monipuoliseen ovivalikoimaamme ja pyytää tarjous ovesta jonka tyylin, mitat ja lisävarusteet olet itse valinnut kotiisi sopiviksi.