Länsirannikon ikkunat ja ovet Oy – Jari Laurila

Asennusryhmäämme kuuluu kolme kokenutta asentajaa. Porukallamme on 10 vuoden kokemus ikkunoiden ja ovien asentamisesta. Homma siis hoituu todella mukavasti.

Mitä yrityksesi tekee?

Myymme Pihlan ikkunoita ja ulko-ovia toimitettuna tai asennettuna.

Kauanko yritys on toiminut?

Länsirannikon Ikkunat ja Ovet Oy on toiminut vuodesta 2015. Ennen yrityksen perustamista työskentelin seitsemän vuotta Pihlalla myyjänä.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Yritys työllistää kaksi henkilöä välillisesti useita asentajia.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Kyllä tämänkin toiminnan perus filosofia liittyy luottamukseen ja lupauksissa pysymiseen. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin tekemällä sen mitä lupaamme. Ja vieläpä kilpailukykyiseen hintaan.

Mistä teidät tunnetaan?

Meiltä saa myös ideoita. Osaamme auttaa löytämään erilaisia vaihtoehtoja.

Varaa maksuton arviokäynti!

Arviokäynnillä nykyisten ikkunoidesi ja oviesi kunto voidaan tarkistaa ja vaihdon tarve selvittää. Mikäli ikkunasi ja ovesi ovat vaihdon tarpeessa, saat halutessasi myös tarjouksen uusista ovista ja ikkunoista. Autamme sinua kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä valinnoissa ja ikkunaremonttiin liittyvissä kysymyksissä.

Maksuton arviokäynti – Länsirannikon Ikkunat ja Ovet Oy

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.