Ikkunaremontti osamaksulla – Autokaupasta tuttu tapa ostaa uudet ikkunat

Pihla Jousto on kätevin tapa maksaa ikkuna- ja oviremontti itselle sopivalla aikataululla – heti tai myöhemmin. Näin voi jättää oven auki myös elämän muille tärkeille hankinnoille.

Omakotitalon ikkunaremontti on saattaa äkkiseltään vaikuttaa vain isolta ja pakolliselta kuluerältä, mutta todellisuudessa kyse on sijoituksesta parempaan energiatehokkuuteen ja asumismukavuuteen. Ikkunaremontin tekeminen paitsi laskee lämmityskuluja myös nostaa talon arvoa. On myös syytä muistaa, että ikkunaremontti tehdään niin harvoin, että se kannattaa tehdä kunnolla ja yhdessä ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin kanssa.

Osamaksurahoitus on joustava tapa hoitaa ikkunaremontin kulut

Monet elämän suurista hankinnoista tehdään nykyään osamaksulla. Näin on yhä useammin tilanne myös ikkunoiden kohdalla, kertoo Pihlan liiketoimintapäällikkö Pekka Luostarinen ja havainnollistaa asiaa esimerkillä uuden auton ostamisesta.

– Suomalaiset ostavat uuden henkilöauton lähes poikkeuksetta rahoituksella eli autosta maksetaan tietty summa kuukausittain. Näin isokin menoerä saadaan joustavasti jaettua pidemmälle aikavälille. Myös Pihlan ikkunaremonttiin on mahdollista saada samanlainen autoliikkeistä tuttu osamaksurahoitus. Pihla Jousto -rahoituksen avulla kodin tärkeän remontin pystyy maksamaan itselleen sopivissa erissä ja nykyään jo noin puolet asiakkaistamme hankkiikin uudet ikkunat ja ovet nimenomaan Pihla Joustoa hyödyntäen, Luostarinen kertoo.

Yhteistyössä Osuuspankin kanssa tarjottavaan Pihlan Jousto -osamaksurahoitukseen on saatavilla joustavat ehdot ja jopa kymmenen vuoden maksuaika. Ehdot voi myös tarvittaessa neuvotella uudelleen, jos on sinulla on vaikkapa tarvetta muuttaa maksuaikaa tai pitää maksuvapaita kuukausia. Luottopäätöksen voit joko hakea ennakkoon nettisivuiltamme tai neuvotella rahoituksesta paikallisen Pihla-asiantuntijasi kanssa arviokäynnin yhteydessä.

Suomen suosituimmat ikkunat alkaen 99 € / kk

Tavanomaisen omakotitalon ikkunaremontti kustantaa noin 10 000–15 000 euroa, mutta tarkan arvion juuri oman kodin remonttikustannuksista halutessasi, on syytä pyytää paikallinen Pihla-asiantuntija arvioimaan tilanne paikan päälle. Arvio on maksuton ja samalla asiantuntija varmistaa, ovatko ikkunat ja ovet todella jo vaihdon tarpeessa.

– Pihla Jousto -osamaksurahoituksen keskimääräinen kuukausihinta on 170 euroa kuussa, mutta alhaisimmillaan ikkunaremontin voi saada jopa noin satasella kuussa. Kuukausierän suuruuteen vaikuttaa rahoitettavan remontin hinnan lisäksi maksuajan pituus, joka vaihtelee 6 kuukaudesta 10 vuoteen, Luostarinen sanoo.

Ikkunaremontin budjettia laskiessa on myös hyvä muistaa, että asennuksen osuus remontista kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin: työn osuudesta voi enimmillään vähentää verotuksessa 2250 euroa. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten esimerkiksi pariskunta voi käyttää kotitalousvähennyksiin yhteensä 4500 euroa vuodessa.

Asiantuntija maksutta avuksi ikkunaremontin suunnitteluun ja hinnan selvittämiseen

Harva meistä on ikkunaremonttien asiantuntija – ja juuri siksi kannattaa hyödyntää alan ammattilaisten apua jo siinä vaiheessa, kun alat harkita ikkunaremonttia tai arvioida sen kustannuksia. Pihlan paikalliset asiantuntijat palvelevat ympäri Suomen ja heiltä saat kustannusarvion lisäksi tietoa nykyaikaisten ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista niin ilmanvaihdon, auringonsuojan kuin mobiilikuuluvuuden suhteen.

Voit kutsua oman alueesi Pihla-asiantuntijan ilmaiselle arviointikäynnille, jossa kartoitetaan saneeraustarpeet ja tehdään hinta-arvio. Palvelu on maksuton, vaikka olisit aikeissa asentaa ikkunat itse.

Näin helppoa on hankkia ikkunat Pihla Jouston avulla:

  • Varaa maksuton arviokäynti numerosta 0800 550 880 (ark. klo 8–20) tai lomakkeellamme.
  • Arviokäynnillä asiantuntijamme käy kanssasi läpi ikkuna- ja ovitarpeesi ja kertoo rahoitus­vaihtoehdostamme.
  • Voit myös hakea luottopäätöksen verkossa itse jo ennen käyntiä. Tee se tästä.
  • Saat päätöksen heti ja ikkunaremontin valmistelu voi alkaa!