Alumiini- ja teräsovet – Mittatilaustyötä Nokialta

Kotimaiset CE-merkityt alumiini- ja teräsovet esimerkiksi kerrostaloihin ja erilaisiin julkisiin tiloihin.

Pihlalta Metallityö Välimäen valmistamat alumiini- ja teräsovet

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat Nokialla valmistetut Metallityö Välimäen alumiini- ja teräsovet kohteeseen kuin kohteeseen.

Kaikki ovet suunnitellaan aina tarkasti kohdekohtaisesti, ja ne ovat lisäksi CE-merkittyjä. Alumiini- ja teräsovet asennetaan pitkän kokemuksen kautta saavutetulla ammattitaidolla.

Metallityö Välimäki on osa Pihla Group -konsernia

Metallityö Välimäki on nokialainen vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut laadukkaiden teräs- ja alumiiniovien sekä -ikkunoiden ja lasiseinien valmistukseen.

Välimäen tuotteet valmistetaan Nokialla ja niiden laadun takeena ovat korkealaatuiset raaka-aineet sekä hyvät suhteet profiilitoimittajiin. Tuotteet ovat aina jokaiseen kohteeseen tarkoin suunniteltuja materiaaleineen ja väreineen.

Alumiiniovet

Välimäen alumiiniovet ovat helppokäyttöisiä ja erittäin lujaa tekoa. Ne kestävät Suomen vaihtuvassa ilmastossa sekä kovassakin käytössä pitkään. Alumiiniovet ovat tyypillinen valinta esimerkiksi kerrostalojen, toimistojen, koulujen, sairaaloiden ja muiden julkisten tilojen ulko-oviksi.

Teräsovet

Välimäen teräsovet sopivat monenlaisiin tiloihin ja rakennuksiin. Ne kestävät aikaa ja kovempaakin käyttöä. Teräsovet sopivat esimerkiksi päiväkotien ja hallien sisäänkäynteihin tai muihin julkisiin tiloihin sisä- ja ulko-oviksi.

Edustatko taloyhtiötä?
Pyydä tarjous alumiini- ja teräsovista!

Pyydä tarjous alumiini- ja teräsovista täyttämällä alla oleva tarjouspyyntölomake. Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä lähimpään projektipäällikköömme. Osaavat asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!