Ruoveden Ikkuna- ja Ovipalvelu – Eini Törmä

Ikkunamyyntiä Ruovedellä

Eini Törmä myy Pihla ikkunoita Ruoveden alueella. Eini on työskennellyt Pihlan Ruoveden tehtaalla vuodesta 2007 alkaen ja yrittäjämyyjänä hän on toiminut kesästä 2018.

Mitä yrityksesi tekee?
Ruoveden Ikkuna- ja Ovipalvelu myy ja asentaa ikkunoita sekä ovia.

Kauanko yritys on toiminut?
Ruoveden Ikkuna- ja Ovipalvelun taustalla oleva perheyrityksemme A&O Rakennusliike Oy on perustettu 1992. Rakennusinsinööri-mieheni on työllistänyt yhden miehen yrityksellä itsensä ja osittain perheemme nuorisoa sekä Ruoveden alueen muita yrittäjiä jo kohta 30 vuotta. Minä teen kauppaa ja mieheni suunnittelee, valvoo, rakentaa ja konsultoi ikkuna- ja oviasiakkaita rakenteiden sekä tulevan remontin teknisessä suunnittelussa ja toteutuksessa.

Minkä kokoinen yrityksesi on ?
Rakennusliike ja ikkuna- sekä ovimyynti ja asennukset työllistävät yrittäjän vakituisesti, omaa perhettä sekä paikallisia ja lähialueen tuttuja rakennusalan yrittäjiä.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?
Pitkä kokemus ja ammattitaito sekä yrittäjien pitkäaikainen yhteistyö ovat opettaneet, että luottamus asiakkaan kanssa saadaan tekojen, eikä niinkään puheiden kautta.

Mistä teidät tunnetaan ?
Meidät tunnetaan Ruovedellä paikallisena toimijana, joka tekee laadukasta työtä laadukkailla tuotteilla luotettavasti ja ammattitaidolla.

Asiakkaidemme kommentteja

”Vanhan pyöröhirsimökin ikkuna- ja oviremontissa päädyimme Ruoveden ikkuna- ja ovipalveluun kokonaispalvelun vuoksi. Samasta paikasta sai tuotteet, asennuksen ja räätälöidyn viimeistelyn. Halusimme sisälistat käsiteltäväksi samalla tuotteella kuin sisäseinät ja vuorilaudat ulkona samalla maalilla kuin ulkopinta ja tämä onnistui empimättä. Kohteemme oli myös vaativa ja sisälsi paljon erikoisia ratkaisuja, mm. yhden huoneen laajennus ikkunaseinällä ja remontin yhteydessä purettujen katon rajaan rakennettujen ”varastoparvien” kulkuaukkojen sisustaminen ikkunalaseilla. Myös listoitus vaati näkemystä asentajalta sillä pyöröhirsi ei ole helpoin materiaali peitettäväksi siististi. Valinta osoittautui oikeaksi sillä työn jälki oli laadukasta ja viimeisteltyä. Yhteistyö sujui jouhevasti ja asiakkaan koin, että toiveeni otettiin hyvin huomioon. ”

Varaa maksuton arviokäynti!

Arviokäynnillä nykyisten ikkunoidesi ja oviesi kunto voidaan tarkistaa ja vaihdon tarve selvittää. Mikäli ikkunasi ja ovesi ovat vaihdon tarpeessa, saat halutessasi myös tarjouksen uusista ovista ja ikkunoista. Autamme sinua kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä valinnoissa ja ikkunaremonttiin liittyvissä kysymyksissä.

Maksuton arviokäynti – Ruoveden ikkuna ja ovi

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.