Rakennusliike ViCon Oy – Pasi Säynäjoki

Asennustiimi

Kokenut asennusryhmämme koostuu paikkakunnan omista työntekijöistä. Kaikki ovat pirkanmaalaisia huippuammattilaisia. Asennustyölle annamme 5 vuoden takuun.

Mitä yrityksesi tekee?

Pirkanmaalla toimiva Vicon Oy on rakennusliike, joka tekee uudisrakentamista ja erilaisia saneeraustöitä. Vicon toimii Pihlan jälleenmyyjänä ja tekee ovi- ja ikkuna asennuksia.

Kauanko yritys on toiminut?

Yritys on toiminut vuodesta 2011. Ensin työskentelimme toiminimellä ja nyt osakeyhtiönä. Rakennusalan kokemusta yrityksessä on vuodesta 1998 saakka. Pihlan jälleenmyyjänä yritys on ollut vajaa viisi vuotta.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Kasvava yritys työllistää tällä hetkellä viisi henkilöä, jotka kaikki ovat paikallisia kotimaisia rakennusalan ammattilaisia.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Rakentamisen moniosaajana meille laatu on kaiken tekemisen lähtökohta. Täyden palvelun rakennusliikkeenä pystymme hoitamaan kaikki rakentamisen eri vaiheet, minkä ansiosta asiakkaan ovi- ja ikkuna remontista tulee helppo ja vaivaton.

Mistä teidät tunnetaan?

Laadukkaana ja kokeneena rakennusliikkeenä meidät tunnetaan pitkäaikaisista asiakassuhteista, hyvästä työjäljestä sekä täsmällisistä toimintatavoista.

Asiakkaidemme kommentteja:

”Arvo sana 10, pelkän esittelyn ja tarjouksen perusteella voin suositella, erittäin asiansa osaava.”

”Todella asiallinen ja asiansa osaava myyjä. Kiitos vaan!”