Pihla-ovien lisävarusteet

Voit valita makuusi ja tarpeisiisi sopivat lisävarusteet, joilla saat lisättyä Pihla-ovesi käyttömukavuutta ja turvallisuutta. 

Ulko-oven vakiotoimitukseen sisältyy ovilehti karmeineen ja kynnyksineen sekä lukkorunko

Useimmat Pihla-ovet toimitetaan lisäksi valmiiksi painikkeella ja avainpesällä varustettuna. Myös muut lisävarusteet on järkevä tilata oveen valmiiksi tehtaalla asennettuina.

Painikkeiden ja avainpesien lisäksi tavallisimpia lisävarusteita ovat postiluukku, potkupelti, soittokello sekä ovisilmä. Takaovien lasiaukkoihin voi myös tilata pintaan asennettavat sälekaihtimet paikoilleen asennettuina.

Painikkeet

Painikevalikoimasta löytyy malleja niin perinteisen kuin modernin tyylin ystäville. Painikkeita on saatavilla messinkisinä, satiinikromattuina, sekä ruostumattomana teräksenä mallista riippuen. Kaikissa painikkeissa on asennusta helpottava pikakiinnityskara.

Lukitukset

Ovi on mahdollista varustaa turvalukituksella tai oveen voidaan tehdä valmius sähkölukitusta varten. Pihla-oven avainpesätoimitukseen sisältyy Abloyn EASY tai Matrix huipputurvallinen lukitusjärjestelmä. Matrixin järjestelmällä on markkinoiden pisin tuotetakuu.

Oven lasin tyyli

Näkösuojalasi tarjoaa esimerkiksi kadulle aukeavissa ikkunoissa tyylikästä näkösuojaa, mutta päästää silti auringon valon lävitseen. Tutustu myös muihin lasivaihtoehtoihin, joiden avulla voidaan esimerkiksi taata toimivat mobiiliyhteydet.

Kirkas lasi
Ovien vakiolasi.

+ 0,00 €.

Satiinilasi
Hyvä näkösuoja ja suosittu erityisesti modernissa rakentamisessa.

+ 39,00 €

Cotswold
Urakuvioitu koristelasi antaa hyvän näkösuojan.

+ 39,00 €

Stippolyte
Perinteistä raakalasia sileämpi koristelasi, joka antaa hyvän näkösuojan.

+ 39,00 €

Flemish
Hillitty ja tyylikäs kuviointi tarjoaa hieman enemmän näkösuojaa kuin tavallinen lasi.

+ 39,00 €