Ovien lisävarusteet

Ulko-oven vakiotoimitukseen sisältyy ovilehti karmeineen ja kynnyksineen sekä lukkorunko.

Pihla voi toimittaa oven valmiiksi painikkeella ja avainpesällä varustettuna. Myös muut lisävarusteet on järkevä tilata oveen valmiiksi asennettuina. Painikkeiden ja avainpesien lisäksi tavallisimpia lisävarusteita ovat postiluukku, potkupelti, soittokello sekä ovisilmä. Takaovien lasiaukkoihin voi myös tilata pintaan asennettavat sälekaihtimet paikoilleen asennettuina. Tavallisen LC102 -lukon lisäksi on mahdollista saada oveen DORMA -lukitusjärjestelmä, turvalukitus tai valmius sähkölukitusta varten.

Varaosia ja lisävarusteita löydät myös verkkokaupastamme.

Painikkeet

Painikevalikoimasta löytyy malleja niin perinteisen kuin modernin tyylin ystäville. Painikkeita on saatavilla messinkisinä, satiinikromattuina, sekä ruostumattomana teräksenä mallista riippuen. Kaikissa painikkeissa on asennusta helpottava pikakiinnityskara.

Saat kuvat auki klikkaamalla.

Parvekeoven painike

Tokyo

Lasivaihtoehdot

Ulko-oven lasivalinnalla voi vaikuttaa huomattavasti sekä oven ulkonäköön että käyttömukavuuteen. Toiset haluavat lasilta enemmän näkösuojaa, kun taas toiset haluavat nähdä selkeästi lasin läpi. Jos ulkonäkö merkitsee eniten, lasivalinta tehdään sen mukaan. Pihla ulko-oviin on saatavilla useita lasivaihtoehtoja, joista voi valita mieleisensä. Lue lisää tuotekortista

Kirkas lasi

Kirkas peruslasi on sopiva lasivalinta silloin, kun näkösuojaa ei tarvita.

Cotswold

Cotswold on yleisin koristelasityyppi. Lasi antaa erinomaisen näkösuojan, mutta päästää silti runsaasti valoa läpi.

Stippolyte

Stippolyte on perinteistä raakalasia sileämpi koristelasi, joka antaa hyvän näkösuojan.

Flemish

Flemish on kirkas koristelasi, jossa on rauhallinen kuvio. Lasi antaa jonkun verran näkösuojaa.

Satiinilasi

Satiinilasi antaa hyvän näkösuojan. Lasia voidaan kutsua myös happolasiksi tai maitolasiksi. Satiinilasia käytetään useimmiten ilman kuviointeja, mutta lasin saa tiettyihin ovimalleihin Pihla-erikoisuuksiin kuuluvilla urakuvioinneilla tai silkkipainokuvioituna.

Lukitus ja avainpesät

Ovi on mahdollista varustaa turvalukituksella tai oveen voidaan tehdä valmius sähkölukitusta varten. Pihla-oven avainpesätoimitukseen sisältyy Abloyn EASY tai Matrix huipputurvallinen lukitusjärjestelmä. Matrixin järjestelmällä on markkinoiden pisin tuotetakuu.

MATRIX

Matrix on Pihla-ovien huipputurvallinen lukitusjärjestelmä, joka koostuu avaimesta, avainpesästä ja lukkorungosta tai pitkäsulkimesta.

Avain ei ole silmämääräisesti luettavissa ja siitä johtuu korkea avainturvallisuus: avainta ei voi kopioida laittomasti. Avainturvallisuutta vahvistaa se, että lisäavaimia voi tilata ainoastaan valtuutetuissa lukkoliikkeissä avainkorttia vastaan.

Kodin kaikki Pihla-ovet voidaan varustaa Matrix-lukitusjärjestelmällä.
Lukitus soveltuu ulko-ovien ja varastonovien lisäksi Pihlan puutarhaoviin, liukuoviin ja pitkäsulkimilla varustettuihin parvekeoviin. Kaikki
avainpesät voidaan sarjoittaa samaan sarjaan.

Lue lisää tuotekortista.

Abloy EASY

ABLOY EASYYN sisältyy kolme avainta. Sarjoitetuissa avainpesissä toimitukseen sisältyy kolme avainta / pesä, kuitenkin enintään 9 avainta / kohde. Jos asiakas haluaa avainpesän esimerkiksi vanhoille avaimilleen sopivaksi, hänen tulee kääntyä lukkosepän puoleen.

ABLOY EASY nostaa mekaanisen lukituksen jälleen uudelle tasolle. Se tarjoaa uudenlaista sujuvuutta, mutkattomuutta ja turvaa arkeen. Sen lisäksi, että EASY-avain istuu täydellisesti käteen, sitä on myös yksinkertaisesti miellyttävä käyttää. ABLOY EASY -tuotteet valmistetaan kotimaassa, Joensuun tehtaalla, ja niille on myönnetty Avainlippu-alkuperämerkki.

Mekaaninen lukitus on toimintavarma ja pitkäikäinen ratkaisu. Siinä ei ole riskiä vanhenevista elektronisista salauksista. EASY on suunniteltu kestämään sukupolvelta seuraavalle – myös kestävän kehityksen näkökulmasta. Niinpä sen materiaalit läpäisevät tiukimmatkin vaatimukset. Abloy myös kierrättää kaikki avainten ja lukkojen metalliosat uudelleenkäytettäväksi.

YALE DOORMAN -ÄLYLUKITUS

Pihlan oviin on saatavissa Yale Doorman -älylukko. Yale Doorman -älylukossa yhdistyy innovatiivisuus, turvallisuus ja käyttäjäystävällisyys. Yale Doorman -lukitus toimii ilman perinteistä avainta. Ovesta pääsee kulkemaan koodilla, tunnisteella tai kaukoavaimella.

Yale Doorman on saatavilla asennettuna Pihlan kaikkiin ulko-oviin. Pihlan Doorman Yale-lukituspaketti sisältää karansiirtimen.

Yale Doorman on suunniteltu kestämään varmasti ja luotettavasti pohjoismaisissa sääolosuhteissa. IP55 -luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle.

Lue lisää tuotekortista.

YALE LINUS -ÄLYLUKITUS

Yale Linus® on turvallinen älylukko, joka mahdollistaa oven avaamisen ja lukitsemisen monella tavalla. Älykkäällä vääntönupilla varustetun Yale Linuksen voi avata älypuhelimella, mekaanisella avaimella tai koodilla. Lukituksen etähallinta on mahdollista erillisen WiFi Bridge-lisävarusteen avulla. Älykäs Linus toimii helppokäyttöisellä Yale Access-sovelluksella.

Oven ulkopuolelle asennetaan aina avainpesä, jolloin oven voi myös avata halutessaan tavallisella avaimella. Oven ulkopuolelle Linuksen älykkäät ominaisuudet eivät näy.

Yale Linus on saatavilla asennettuna lähes kaikkiin Pihlan ulko-oviin.

Lue lisää tuotekortista