Kodin Ikkunat Oy – Tuomas Salomaa

Kodin Ikkunat Oy syntyi muutaman vuoden harkinnan jälkeen. Molemmat osakkaat Tuomas Salomaa ja Asmo Tillgren ovat tehneet asennustyötä vuosia omilla yrityksillään. Tuomas on toiminut autotallinovien kanssa jo 12 vuotta. Asmo on asentanut ikkunoita ja ovia yli 16 vuotta. Tuomas ja Asmo ovat tavanneet asennustyömaalla ja molemmat olivat kiinnittäneet huomiota toisen ripeään toimintaan ja ammattimaiseen työhön. Arvostus toisen työtä kohtaan on ollut näkyvissä useamman vuoden. Vähitellen ajatus yhteisestä yrityksestä alkoi kehittymään. Ajatusta kehiteltiin muutaman vuoden ajan ja loppuvuodesta 2023 asiat olivat tekeytyneet niin että vihdoin yhteinen yritys Kodin Ikkunat Oy perustettiin. Nyt pystymme tarjoamaan kodin ikkuna-, ulko-ovi ja autotallinovi remontit ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella yhdellä sopimuksella

Mitä yrityksenne tekee?

Kodin Ikkunat Oy toteuttaa kotien ikkuna-, ulko-ovi- ja autotallinovien remontit.

Kauanko yritys on toiminut?

Yritys on perustettu marraskuussa 2023.

Minkä kokoinen yrityksenne on?

Kodin Ikkunat Oy on kahden henkilön yritys sekä lisäksi yksi ulkopuolinen asentaja.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Kodin Ikkunat Oy toteuttaa kotien ikkuna-, ulko-ovi- ja autotallinovien remontit laadukkailla tuotteilla ja huolellisella työllä. Meille on tärkeintä että kodin asukkaiden mielestä remontti on hyvin ja vaivattomasti onnistunut.

Mistä teidät tunnetaan?

Meidät tunnetaan kokeneista asentajista. Toinen osakas ja asennusvastaava Asmo on asentanut ikkunoita vuodesta 2007. Asennettuja ikkunoita on kertynyt yli 20.000 kpl. Toinen osakas Tuomas on toiminut autotallinovien parissa vuodesta 2011. Kokemusta nosto-ovista ja pariovista on yli 2000 oven verran.

Asennustiimi

Yrittäjät Asmo ja Tuomas on tehnyt ikkuna- ja oviasennusta pitkään eri valmistajille. Vuosien aikana kiitosta on tullut erityisesti huolellisesta ja hyvin tehdystä työn jäljestä.

Tutustu Kodin Ikkunat Oy:n nettisivuihin.