Edustus Pihlaja Oy – Eija Turunen

Asennustiimi

Yritykseni toimii yhteistyössä 1-2 asentajan kanssa.Asentajat ovat rakennusalan ammattilaisia ja tehneet asennustyötä yli 10 vuotta. Työn jälki on ammattimaisesti ja huolellisesti toteutettu. Asennustyölle on viiden vuoden takuu. Asiakkailtamme saadun erinomaisen palautteen perusteella, voimme suositella asentajiamme.

Mitä yrityksesi tekee?

Yritykseni myy Pihla-tuotteita pääasiassa saneerauskohteisiin pientaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Tuotteet toimitetaan yleensä asennettuna avaimet käteen periaatteella, mutta myös tuotetoimitus on mahdollinen. Toiminta-alueena on Keski-Suomi.

Kauanko yritys on toiminut?

Yritykseni on perustettu 1.9.2017. Aikaisemmin olen toiminut Pihla tuotteiden alue-edustajana toisen palveluksessa.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Tällä hetkellä toimin myyntitehtävissä yksin ja työllistän muutaman asentajan. Tulevaisuuden suunnitelmissani on palkata työntekijöitä.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Asiakkaan aito kohtaaminen. Luottamuksellinen palvelu. Asiakasta kuunnellen, yhdessä suunnitellen etsitään hänelle paras mahdollisen ratkaisu.

Mistä teidät tunnetaan?

Meidän kanssa toimiessa asiakas on keskiössä. Olemme aidosti kiinnostuneita alalla tapahtuvaan kehitykseen ja seuraamme alan trendejä. Haluamme myös ottaa palautetta vastaan ja oppia siitä. Näin voimme kehittyä ja tarjota ikkuna-ja oviasioissa ihmisille parasta palvelua.

Asiakkaidemme kommentteja:

”Todella mukava myyjä ja ymmärtäväinen.”

”Oikein asiallinen ja asiakkaan toiveet huomioon ottava myyjä. Voin suositella lämpimästi tuttavalleni.”

”10 pistettä, todella asiantunteva ja ystävällistä palvelua. Ei tuputtamista tai ns. ostopakkoa!”

”Ystävällinen, mukava, asiantunteva. Selitti asiat niin että ikkunoihin perehtymätönkin ne pystyi ymmärtämään.”