Ikkunasi Oy – Henri Huohvanainen

Asennustiimi

4 asentajaa

Asennusryhmien vetäjät ovat alan rautaisia ammattilaisia. Kaikki asentajamme ovat asentaneet ikkunoita ja ovia jo useamman vuoden, parhaimmillaan jo 10 vuotta.

Jälleenmyyjäyritys: Ikkunasi Oy

Jälleenmyyjän yhteyshenkilö: Henri Huohvanainen

Mitä yrityksesi tekee?

Suunnittelee, myy ja toteuttaa ikkuna- ja oviremontit avaimet käteen -periaatteella, mutta toimitamme myös mielellämme laadukkaat tuotteet asiakkaille.

Kauanko yritys on toiminut?

Ikkunan myyntiä on tehty reilut 9 vuotta, mutta nykyisellä Pihlan toimintamallilla on käynnissä jo viides vuosi.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Pieni ja ketterä! Yksi henkilö hoitaa myynnin ja suunnittelun, asennusyhteistyökumppani hoitaa asennuksen. Yhteistyökumppanin palveluksessa on neljä asentajaa.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Toteutamme laadukkaita ikkuna- ja oviremontteja edullisesti ja nopeasti vankkumattomalla ammattitaidolla.

Mistä teidät tunnetaan?

Lähestymme jokaista asiakasta hänen näkökulmastaan ja kuuntelemme sekä täytämme heidän toiveensa. Mietimme asiakkaan kanssa yhdessä heille parhaiten sopivat ratkaisut.

Olemme joustavia ja helposti lähestyttäviä. Kaikki ikkunoiden ja ovien vaihtoon osallistuvat henkilöt myynnistä asennukseen ovat koulutettuja ja työlleen omistautuneita ammattilaisia. Kannamme täyden vastuun projektin onnistumisesta. Pitkästä kokemuksesta huolimatta pyrimme joka päivä oppimaan myös uutta ja kehittymään aina vain paremmiksi.

Asiakkaidemme kommentteja:

”Asiantunteva myyjä”

”Mukava asiallinen ammattilainen. Möi sen mistä oli puhetta.”

”Kaikki meni niin kuin pitikin!”

”Ihan jees tiesi mistä puhuu ja oli asiallinen ja kuunteli toiveita”

Varaa maksuton arviokäynti!

Arviokäynnillä nykyisten ikkunoidesi ja oviesi kunto voidaan tarkistaa ja vaihdon tarve selvittää. Mikäli ikkunasi ja ovesi ovat vaihdon tarpeessa, saat halutessasi myös tarjouksen uusista ovista ja ikkunoista. Autamme sinua kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä valinnoissa ja ikkunaremonttiin liittyvissä kysymyksissä.

Maksuton arviokäynti – Ikkunasi Oy

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.