Edustus Pihlaja Oy – Hannu Turunen

Mitä yrityksemme tekee?

Yrityksemme myy Pihla-tuotteita pääasiassa saneerauskohteisiin pientaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Tuotteet toimitetaan yleensä asennettuna avaimet käteen periaatteella, mutta myös tuotetoimitus on mahdollinen. Toiminta-alueena on Keski-Suomi.

Yrityksemme

Edustus Pihlaja Oy on perustettu 1.9.2017 ja siellä työskentelee kaksi henkilöä.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Asiakkaan aito kohtaaminen. Luottamuksellinen palvelu. Asiakasta kuunnellen, yhdessä suunnitellen etsitään hänelle paras mahdollisen ratkaisu.

Mistä teidät tunnetaan?

Meidän kanssamme toimiessa asiakas on keskiössä. Olemme aidosti kiinnostuneita alalla tapahtuvasta kehityksestä ja seuraamme alan trendejä.

Haluamme myös ottaa palautetta vastaan ja oppia siitä. Näin voimme kehittyä ja tarjota ikkuna- ja oviasioissa ihmisille parasta palvelua.

Asennustiimi

Yrityksemme toimii yhteistyössä usean asennusryhmän kanssa. Asentajat ovat rakennusalan ammattilaisia ja tehneet ikkuna- ja oviasennuksia yli 10 vuotta. Työn jälki on ammattimaisesti ja huolellisesti toteutettu. Asennustyölle on viiden vuoden takuu. Asiakkailtamme saadun erinomaisen palautteen perusteella, voimme suositella asentajiamme.

Asiakkaidemme kommentteja:

”Todella mukava myyjä ja ymmärtäväinen.”

”Oikein asiallinen ja asiakkaan toiveet huomioon ottava myyjä. Voin suositella lämpimästi tuttavalleni.”

”10 pistettä, todella asiantunteva ja ystävällistä palvelua. Ei tuputtamista tai ns. ostopakkoa!”

”Ystävällinen, mukava, asiantunteva. Selitti asiat niin että ikkunoihin perehtymätönkin ne pystyi ymmärtämään.”

Varaa maksuton arviokäynti!

Arviokäynnillä nykyisten ikkunoidesi ja oviesi kunto voidaan tarkistaa ja vaihdon tarve selvittää. Mikäli ikkunasi ja ovesi ovat vaihdon tarpeessa, saat halutessasi myös tarjouksen uusista ovista ja ikkunoista. Autamme sinua kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä valinnoissa ja ikkunaremonttiin liittyvissä kysymyksissä.

Maksuton arviokäynti – Edustus Pihlaja Oy

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.