Ikkunat      Ovet      Omakotitalot      Taloyhtiöt      Pihla      Ajankohtaista      Kokemuksia      Rahoitus

Onnistu taloyhtiön ikkuna­remontissa

Kokeneen ikkunavalmistajan kanssa remontti onnistuu varmasti. Olemme valmistaneet kotimaisia laadukkaita ikkunoita ja ovia taloyhtiöiden tarpeisiin jo yli 20 vuoden ajan. Toteutamme vuosittain satoja taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremontteja.

 

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, tavoitat asiantuntijamme numerosta 0800 550 880

Lataa esite!

Taloyhtiömyynnin ikkuna-ja oviremontti -esitteestä löydät asiat, jotka tulee huomioida kerrostalon ikkunaremontissa.

Pihla ikkunat 

Pihlan mallistosta löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen. Varma ja Termo -tuoteperheet tarjoavat kattavan valikoiman ikkunamalleja, runsaan värimaailman ja laajan lisävarustevalikoiman.

Pihla ovet

Pihlan laaja ovivalikoima sisältää ulko-ovet, parvekeovet, varaston ovet, liukuovet ja palo-ovet. Kattavaan mallistoon kuuluu kymmeniä eri ovimalleja. Kaikki Pihla-ovet pääovikokonaisuuksista terassi- ja parveoviratkaisuihin valmistetaan mittatilaustyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan.

  

Erikoisikkunat 

Pihlan erikoisikkunoiden valikoimasta löytyy muun muassa savunpoisto- ja EI30 ja EI15/E30–luokan paloluokitellut Pihla Varma Palo-ikkunat. Paloikkunan voi valita joko avattavalla ikkunalla tai kiinteällä rakenteella. Tarkempaa tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät Materiaalipankista.

Lisävarusteet

Pihlalla on laaja valikoima lisävarusteita, joilla ikkunoista voi muovata juuri sellaiset kuin haluaa ja tarvitsee. Mikäli tarvitset lisävarusteita tai varaosia jo käytössä oleviin ikkunoihin, voit ostaa niitä Pihla Verkkokaupasta.

Asennuspalvelu

Ikkuna- ja oviremonttien asennuksesta vastaa yhtiömme asennuspalvelu. Myönnämme ISO9001 sertifioidulle asennuksellemme 10 vuoden asennustyön takuun.

Tuotteemme ovat testattuja ja ne valmistetaan Pirkanmaalla Ruovedellä. Ikkunoillamme on jopa 25 vuoden lahoamattomuustakuu. Ikkuna- ja oviremonttien asennuksesta vastaa yhtiömme asennuspalvelu.

Autamme sinua mielellämme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Tavoitat meidät numerosta 0800 550 880  tai ottamalla yhteyttä suoraan projektipäälliköihimme.

Projektipäälliköidemme yhteystiedot:

Lataa esite

tym esite web

Lataa Taloyhtiön ikkuna-ja oviremontti -esite. Materiaalissa käydään läpi ikkunaremontin vaiheita, esitellään tuoteratkaisuja ja nostetaan esimerkkien kautta asumismukavuuteen liittyviä tekijöitä.

Sertifioitu asennus Inwido ISO9001

Asennuksen laadun takaa ISO9001-sertifikaatti

Tuhansien ikkunaremonttien kokemuksella olemme sertifioineet taloyhtiöiden ikkuna- ja oviasennuksemme. Asentajamme saavat yhtenevän koulutuksen, asennustoimintaa kehitetään ja auditoidaan jatkuvasti, ja remonttien johtaminen on ammattimaista. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että sertifioitu asennus takaa asennuksen korkean laadun, työmaan turvallisuuden sekä sujuvuuden aikataulussa ja sovitussa budjetissa. Myönnämme asennustyöllemme 10 vuoden takuun.

Suunnittelu

Pihla ikkuna- ja oviremontti on isännöitsijälle, taloyhtiölle ja asukkaille helppo ja vaivaton. Pidämme huolen remontin etenemisestä turvallisesti, siististi ja sovitussa aikataulussa, talon elämä huomioiden.

Tiedottaminen

Tiedotamme taloyhtiötä, asukkaita ja isännöitsijää jatkuvasti projektin etenemisestä. Näin varmistamme remontin turvallisuuden ja sujuvuuden aina suunnittelusta luovutukseen saakka.

Tavoitteemme

Tavoitteemme on toteuttaa onnistunut ikkunaremontti ja tehdä se asiakkaalle helpoksi ja vaivattomaksi. Kokeneet ja koulutetut projektipäällikkömme ja asentajamme huolehtivat siitä, että remontti toteutuu luotettavasti ja joustavasti.

Toiminnan kehittäminen

Asukkaiden ja projektin yhteistyökumppaneiden palaute on meille tärkeää. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti palautteiden pohjalta. Toimimme Rakennusurakan yleisten sopimusehtojen YSE 1998 mukaisesti.

Katso videot

Asennus ratkaisee ikkunaremontin laadun

Taloyhtiön sujuva ikkunaremontti

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Soita 0800 550 880 ja sovi tapaaminen asiantuntijamme kanssa

Ikkuna- ja oviremontti on investointi, jonka suunnitteluun kannattaa panostaa. Aloita perehtymällä talon ikkunoiden ja ovien kuntoon. Toimivatko ne arjessa? Tulisiko uusien olla helppokäyttöisemmät? Miltä uusien ikkunoiden toivotaan näyttävän sisältä ja ulkoa?

Soita 0800 550 880 ja varaa asiantuntijaltamme maksuton kartoituskäynti.

Kartoituskäynnillä selvitetään:

  • Nykyisten ikkunoiden ja ovien vaihtotarve
  • Rakennuksen ympäristön vaatimukset ja olosuhteet: esim. auringonsuojaukseen tai meluntorjuntaan liittyvät tarpeet
  • Tarvitaanko korvausilmaventtiilejä, tuloilmaikkunoita tai tuuletusikkunoita
  • Asiakastoiveet ja lisävarustetarpeet, kuten kaihtimet, ristikot tai hyönteisverkot
  • Ikkunoiden ja ovien mitoitus
  • Rakennuksen erityispiirteet