Kerrostaloon uudet Pihla ikkunat ja parvekeovet - Pihla
Osta verkkokaupastamme
Asiakastarinat

Kerrostaloon uudet Pihla ikkunat ja parvekeovet


Ikaalisten keskustassa sijaitseva kerrostalo sai uudet ikkunat ja parvekeovet. Asunto Oy Vanhaan Teiniin asennettiin ikkunoita käyttäjien tarpeet huomioiden; liiketiloihin tuli pääasiassa suuria kiinteitä ikkunoita ja asuintiloihin ristikoilla varustettuja avattavia ikkunoita. Monipuoliseen kerrostaloon asennettiin yhteensä 82 Pihla ikkunaa.

Vanhat ikkunat falskasivat

Jo reippaaseen 30 vuoden ikään ehtineen rakennuksen alkuperäiset ikkunat eivät olleet talossa toimivien ihmisten mieleen. Uusista ikkunoista alettiin puhumaan selkeiden laatu- ja käytettävyysongelmien takia.

-Alkuperäisissä ikkunoissa oli paljon toivomisen varaa. Ne eivät olleet priimaa. Ikkunat vetivät, rakenteet eivät olleet parhaassa mahdollisessa kunnossa ja ulkonäöllisestikin vanhat ikkunat olivat vaihtokunnossa, Pasi Hankala kertoo.

Talon liiketiloihin tuli pääasiassa suuria kiinteitä ikkunoita ristikoilla ja asuintiloihin ristikoilla varustettuja avattavia ikkunoita.

Hankala työskentelee taloyhtiön tiloissa toimivassa Ikaalisten Matkatoimistossa. Matkatoimistoon, kuten kerrostalon muihinkin liiketiloihin, asennettiin suuret kiinteät ikkunat. Pienenä erikoisuutena on tyylikkyyttä tuovat irtoristikot myös liiketilojen laseissa.

Asennus ei häirinnyt asumista ja työntekoa

Taloyhtiön isännöitsijä teki kilpailutuksen urakoitsijoista. Kilpailutuksen jälkeen Pihla valittiin muun muassa energiatehokkuuden takia. Alussa sovittiin aikatauluista, tehtiin malliasennus ja lopulta aloitettiin varsinainen urakka. Keväällä alkanut ikkunasaneeraus hoidettiin tehokkaasti ja täsmällisesti talon asukkaita ja yrittäjiä mahdollisimman vähän häiriten.

 

Ranskalaiset parvekkeetkin saivat uudet Pihla parvekeovet.

-Remontti hoitui todella nopeasti. Asennustyöt olivat ohi parissa viikossa, eikä meille aiheutunut työskentelyämme estävää haittaa, vaikka ikkunaremontti ajoittuikin kovimman kiiresesongin aikaan. Tällä kokemuksella voi suositella Pihlan palveluja muillekin, Pasi Hankala sanoo.


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.