Häikäiseekö aurinko?

Osta uudet Pihla-ikkunat, saat säleverhot veloituksetta!

Suomen kesä on valoisa. Päivä alkaa pidetä jo aikaisin keväällä ja valoa riittää iltaan saakka vielä syksylläkin. Näin ollen auringonvalolta suojaava laadukas ja tyylikäs sälekaihdin on jokaisen suomalaisen kodin vakiovaruste.

Sälekaihtimen avulla voidaan säätää sisätilan valoisuutta ja rajoittaa auringon suoraa paistetta. Lisäksi sälekaihtimia voidaan käyttää näkösuojana. Pihlan laadukkaat sälekaihtimet kestävät käyttöä ja kruunaavat ikkunan.

Kun ostat nyt Pihlan ikkunan tai valoaukollisen ulko-oven, saat sälekaihtimet kaupan päälle. (Edun arvo n. 100 €/ikkuna.)

 

Tarjous on voimassa 14.7.-20.8.2017. Toimi heti!

 

Kampanjaehdot

  • Etu on voimassa kuluttaja-asiakkaille, jotka remontoivat tai rakentavat uutta taloa.
  • Etu ei koske yritysasiakkaita, taloyhtiötä, talotehdasmyyntiä ja rakennusliikkeitä.
  • Edun voi hyödyntää ostaessa ikkunat Pihla-jälleenmyyjältä, rautakaupoista ja Pihlan verkkokaupasta.
  • Etu koskee sekä avattavia että kiinteitä ikkunoita, sekä lasiaukollisia ulko-ovia.
  • Edun voi hyödyntää sekä perinteiseen että integroituun Pihla INKA-kaihtimeen. Etu koskee valkoista, sileää kaihdinta (ei erikoissäleitä). Muut värit normaalihintaan.
  • Etua ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai palveluihin.

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja teemme ikkunatoiveistasi totta!

Ikkunat jokaiseen tarpeeseen

Pihlan mallistosta löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen. Varma ja Termo -tuoteperheet tarjoavat kattavan valikoiman ikkunamalleja, runsaan värimaailman ja laajan lisävarustevalikoiman.  Varman ja Termon voit valita joko perinteisenä avattavana mallina tai kiinteänä versiona. Ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä upeissa Pirkanmaan järvimaisemissa Ruovedellä.

Näin ikkunaremontti etenee:

  1. 1Suunnittelu & Tilaus – Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle parhaiten sopivat ikkuna-ja oviratkaisut sekä tarvittavat lisävarusteet. Huolehdimme tuotteiden mittaukset ja tilaamisen.
  2. 2 Vanhojen ikkunoiden purkaminen – Asennustyö aloitetaan työmaan valmistelulla. Vanhat ikkunat poistetaan uusien tieltä ja viedään kierrätykseen.
  3. 3 Uusien ikkunoiden asennus – Asuminen ei juurikaan häiriinny remontin aikana, sillä uuden ikkunan asennus hoituu todella nopeasti.
  4. 4 Loppusiivous – Asentajat huolehtivat asennusympäristön asialliseen kuntoon. Pihla-ikkunaremontti on helppoa ja vaivatonta myös talvella!

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous uusista ikkunoista ja/tai ovista remontoitavaan omakotitaloon, paritaloon tai kesämökille. Tarjouspyyntö ei velvoita sinua vielä mihinkään. Huomaa, että lomakkeen kaikki kentät ovat pakollisia.

Rakennuskohteeni on:

Kiinnostunut ikkunoista

Kiinnostunut ovista

Remontoin vanhaa

Rakennan uutta

Minulle saa lähettää sähköisesti tietoa Pihlan tuotteista ja palveluista