Varmista toimivat puhelut ja mobiilidatayhteydet sisätiloissa Pihla Antennin avulla!

Talojen ulkoseinät ja energiatehokkaat ikkunat vaimentavat voimakkaasti mobiilisignaaleja heikentäen puhelimen kuuluvuutta ja dataverkon toimintaa. Ratkaisu on patentoitu Pihla Antenni, joka mahdollistaa mobiiliverkon ja puhelimen kuuluvuuden ikkunaremontin jälkeenkin ja mobiilisignaalin pääsyn sisälle uusiin, eristettyihin ja paksuseinäisiin omakotitaloihin.

Mikä on Pihla Antenni?

  • Pihla Antenni on ikkunan karmiin integroitu antennimatto, joka ei tarvitse hoitoa tai sähköä, eikä se näy mihinkään.
  • Antenni asennetaan valmiiksi ikkunan karmin selkään jo tehtaallamme.
  • Ikkunan asennus sujuu kuten ennenkin, eikä antenni vaikuta ikkunan muihin ominaisuuksiin, jolloin kaihtimia ja erilaisia lasituksia voidaan käyttää kuten ilman antennia.
  • Pihla Antenni on suunniteltu nykyisiin (3G, 4G) ja tulevaisuuden yhteyksiin (5G, 6G). Se on operaattorista riippumaton ja soveltuu kaikkiin rakennuksiin.
  • Antenni on passiivinen, se ei siis vahvista signaalia – jos puhelin kuuluu ulkona, antennilla se kuuluu sisälläkin. Pihla Antenni kannattaa laittaa jokaiseen huoneeseen vähintään yhteen ikkunaan ja jokaiseen ilmansuuntaan.

Tutustu Pihla Antennin tuotekorttiin tästä.

Pihla Antenni mahdollistaa puhelimen ja mobiiliverkon kuuluvuuden ikkunaremontin jälkeenkin.

Hyödynnä tarjous:
Joka toinen Pihla Antenni kaupan päälle!

Kampanjaetuna joka toinen Pihla Antenni veloituksetta avattavien Pihla Varma -ikkunoiden ostajalle. Tarjous on voimassa 1.5.-31.5.2019. Etu koskee vain uusia tilauksia. Etu ei koske taloyhtiöitä ja talotehtaita. Antennin saa Pihla Varma avattavaan ikkunaan ja rajattuun värivalikoimaan. Etua ei voi yhdistää muihin kampanjoihin, eikä sitä voi vaihtaa muihin tuotteisiin. Edun arvo 150 €/antenni.Ota yhteyttä ja hyödynnä kampanjatarjous!

Avattavan Pihla Varma -ikkunan lisävarusteena myytävä Pihla Antenni on erinomainen ratkaisu sekä uutta rakentaville että vanhaa remontoiville.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella saadaksesi asiantuntijaltamme tarkemman hinta-arvion juuri sinun kotiisi soveltuvasta kokonaisuudesta. Samalla saat apua ikkunoiden valintaan ja lisätietoa muista lisävarusteista ja ominaisuuksista.

Voit myös soittaa meille 0800 550 880
(arkisin klo 08-20)

  • Yhteystiedot

  • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Inwido Finland Oy:n tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@inwido.fi). Rekisteriseloste ja tietosuojaseloste

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.