Cubon sisustus oli Seinäjoen asuntomessujen yleisösuosikki - Pihla
Osta verkkokaupastamme
Uutiset

Cubon sisustus oli Seinäjoen asuntomessujen yleisösuosikki

Asuntomessut Cubo
Seinäjoen kesän 2016 asuntomessujen yleisösuosikit julkistettiin 17.11.

Paras talo -äänestyksessä toiseksi sijoittui Teri-Talojen moderni Cubo, jonka pysäyttävä yksityiskohta on olohuoneen valtava, taulumainen ikkuna. Pinta-alaltaan liki seitsemän neliömetrin suuruinen Pihla Kiinteä -ikkuna yltää lattianrajasta liki kattoon saakka ja luo oleskelutilaan valoisan ja rauhallisen tunnelman.

Kuutiomaisen Cubon sisustuksessa päälinjana oli moderni pelkistetty tyyli ja selkeä mustavalkoisuus. Messukävijät pitivät erityisen toimivina ja onnistuneina Cubon sisustusratkaisuja, joista se saikin messujen ehdottomasti parhaan arvosanan. Arvioiden mukaan Cubo edustaakin puutaloarkkitehtuuria erinomaisesti.

Paras Piha -äänestyksessä kolmanneksi

Cubon suosion kruunasi sijoittuminen kolmanneksi messukävijöille järjestetyssä Paras Piha-äänestyksessä. Asuntomessuvierailijat pitivät erityisesti Cubon pihan toimivasta pihasuunnitelmasta, pihan rauhallisesta mutta kuitenkin vaihtelevasta ulkonäöstä sekä terassialueesta, jossa on mukava viettää iltaa perheen ja ystävien kesken.

 

Teri-Talot Cubo


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.