Teri-Talot Cubo - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Teri-Talot Cubo

Ajankohtaista | Asuntomessut Seinäjoella 2016

Olohuoneen taulumainen ikkuna yltää lattiasta kattoon

Teri-Talot Cubo Seinäjoen asuntomessut

Cubo (kohde 25) on funkistyylinen arkkitehdin suunnittelema Teri-Talojen puutalo. Nimensä mukaisesti se on kuutiomainen. Ikkunat ovat luonnollinen osa tätä valoisaa taloa, mutteivät hallitse sen yleisilmettä.

Modernin talon olohuoneen valtava taulumainen ikkuna pysäyttää äärelleen. Tämä pinta-alaltaan liki seitsemän neliömetrin suuruinen Pihla Kiinteä -ikkuna yltää lattianrajasta liki kattoon saakka ja luo oleskelutilaan valoisan ja rauhallisen tunnelman. Turvallisuussyistä tässä ikkunassa on normaalia ikkunaa paksumpi lasitus.

Huoneiden ikkunoissa läpi talon toistuu ison avattavan ikkunan ja sen rinnalla olevan tuuletusikkunan käytännöllinen yhdistelmä Pihla Varma -mallistosta. Suuressa osassa Cubon ikkunoista on sälekaihtimet, jotka asennettiin valmiiksi tehtaalla.

Talon ikkunoissa on runsaasti avattavia paloluokiteltuja ikkunoita, joita rakennusmääräykset edellyttävät silloin kun viereinen rakennus on alle kahdeksan metrin etäisyydellä. Palosuojauksen sisältävä ikkuna ei poikkea ulkoisesti normaalista avattavasta ikkunasta, joskaan siihen ei ole mahdollista asentaa ikkunan rakenteen läpi meneviä ratkaisuja, kuten sälekaihtimia.

Niin sisällä kuin ulkona ikkunoiden puuosat ovat raikkaan valkoiset, mikä tukee talon selkeälinjaista ilmettä.

Teri-Talot Cubo
Kohde 25, Tulikivimylly 34
Huoneistoala 168 m2

Pihla Kiinteä

  • Edistyksellinen kolminkertainen eristyslasitus
  • U-arvo jopa 0,71, yltää A++ -energialuokkiin
  • Mahdollistaa näyttävä lasiseinät
  • Puu-alumiini -ikkuna

Pihla Varma

  • Kolmelasinen sisäänpäin avautuva ikkuna
  • Energiatehokas lasitus, saatavilla jopa 0,81 U-arvolla
  • Ikkunan rakenne on tuulettuva, mutta samalla sen tiiveys on huippuluokkaa

Pihla-ovet

  • Pihlan ovimallistosta löytyvät toiminnallisuuksiltaan edistyneet terassin, parvekkeen ja varastonovet, jotka sopivat täydellisesti kohteen ulkoasuun.
  • Neljä saranaa tuovat varmuutta, tukevuutta ja kestävyyttä oven käyttöön.
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2016 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.