Naantalin Asuntomessut 2022 –
Pihlan kanssa saariston luontoa ja ympäristöä kunnioittaen

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään Naantalin upealla Luonnonmaan saarella 15.7.-14.8.2022. Suomen suosituimpana ikkuna- ja ovivalmistajana olemme jälleen mukana ensi kesän Asuntomessuilla.

Asuntomessut 2022 saariston luontoa kunnioittaen

Naantalin Asuntomessualue Lounatuuli sijaitsee kauniilla Luonnonmaan saarella luonnon syleilyssä. Naantalin Asuntomessualueen yhtenä tärkeänä teemana on ollut alusta asti luonnon kunnioittaminen – saaristoluonnon ja kalliomaaston huomioiminen ovat olleet alueen suunnittelun lähtökohtina.

Lounatuulesta muodostuu luonnonläheinen sekä rauhallinen asuinalue, joka rakentuu Matalahden rantaan julhien kallioiden päälle saariston luontoa kunnioittaen. Matalahden rantaan rakentuu tunnelmallinen venesatama sekä rantapuisto, ja lisäksi alueelle tulee paljon viheralueita sekä leikkipuisto.

Pihla & Asuntomessut 2022 – Rakentaminen luonnon ehdoilla

Pihlan toimintaa ohjaa vahvasti vihreät arvot ja meille ympäristön kunnioittaminen on kunnia-asia. Työskentelemme jatkuvasti entistä ekologisempien ratkaisujen löytämiseksi ja pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme. Ikkunat ja ovet ovat tärkeässä roolissa rakentamisessa, ja onkin hienoa, että voimme omalta osaltamme olla mukana rakentamassa kestävämpää huomista ja jakaa Asuntomessujen kanssa ympäristön kunnioittamisen tärkeyden.

Pihlan arvoja ovat avoimuus, rehellisyys, välittäminen ja hyvin tehty työ. Nämä arvot luovat pohjan luottamukselle. Olemme sitoutuneita yhtiömme tavoitteisiin puolittaa hiilidioksidipäästöjä vuoteen 2030 mennessä sekä hiilineutraaliuteen vuoteen 2050 mennessä. Pihlan Ruoveden tehtaalle onkin myönnetty ISO 14001 Ympäristösertifikaatti, joka on tunnustus jo tähän asti tehdystä hyvästä työstä ympäristön hyvinvoinnin eteen ja se myös velvoittaa meitä pihlalaisia jatkamaan tärkeää työtä toimintamme ympäristövaikutuksien pienentämiseksi.

Huolelliset materiaalivalinnat, optimoitu valmistusprosessi sekä jatkuva tuotekehitys ovat erittäin tärkeässä roolissa hiilijalanjälkemme pienentämisessä. Kuljetusten päästöjen minimoiminen, tuotteidemme kierrätysaste sekä käyttöikä auttavat vähentämään energiankulutusta. Käyttämämme sähkö on 100% hiilineutraalia pohjoismaisella vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Valmistamiemme ikkunoiden kierrätysaste on korkea, jopa 99 %, ja kierrätämme 100% taloyhtiöiden ikkunaremonteista syntyvästä työmaajätteestä.

Suomen suosituimmat ikkunat ja ovet Naantalin Asuntomessuilla

Suuret maisemaikkunat jatkavat suositiotaan uudisrakentajien keskuudessa ja se on selvästi nähtävillä jälleen Asuntomessuilla. Koteihin halutaan mahdollisimman paljon ikkunapintalaa ja luonnonvaloa, ikkunoiden halutaan toimivan sisätilojen valontuojana. Luonto halutaan tuoda osaksi sisätiloja ja sisustus pidetäänkin simppelinä, jotta ympäröivä luonto pääsee oikeuksiinsa. Kotimaisuus ja kestävä kehitys nostavat vuosi vuodelta tärkeyttään rakentajien ja remontoijien keskuudessa.

Pihlan kotimaiset ikkunat ja ovet  valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan Suomessa Ruoveden tehtaallamme, monenkymmenen vuoden kokemuksella. Ikkunoissamme on vahvat puurakenteet sekä kestävät ja helppohoitoiset ulkoverhouksen alumiinit, ja lisäksi Pihla-ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Pihla päänäytteilleasettajana Chalet Pihla -messukodissa

Pihla on päänäytteilleasettaja Chalet Pihla -messukodissa, joka on saanut nimensä Pihla ikkunoiden ja ovien mukaan.