Ovet

Kaikki Pihla-ovet pääovikokonaisuuksista terassi- ja parvekeoviratkaisuihin valmistetaan mittatilaustyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan

Pihlan laajan ovivalikoimaan kuuluvat ulko-ovet, parvekeovet, varaston ovet, liukuovet ja palo-ovet. Kattavaan mallistoon kuuluu kymmeniä eri ovimalleja, joista jokainen voi löytää suosikkinsa.

Pihlan ulko-ovi on suunniteltu vankaksi ja kestäväksi. Pihlan korkealuokkainen ulko-ovi toimii varmasti, pysyy suorana, on lämmönpitävä ja turvallinen eikä hätkähdä hankaliakaan sääolosuhteita. Pihlan ulko-ovella on 10 vuoden suoranapysymistakuu. Uusi ovi onkin kodin investointi, joka kestää vuosikymmeniä eteenpäin.

Luo unelmiesi ovi Pihlan Ovikoneella!

Tiesitkö, että voit suunnitella unelmiesi oven Pihlan Ovikoneen avulla? Oven valintaan liittyy paljon erilaisia yksityiskohtia, ja jokainen kohde on erilainen. Suunnittelitpa oviremonttia puutaloon tai rakensitpa uutta kivitaloa, Pihlan Ovikoneella voit havainnollistaa, miten uusi ovi istuu kohteeseesi. Ovikone antaa sinun valita ovesi yksityiskohdat kuten mallin, värin, mitat ja lisävarusteet. Näin voit varmistua, että ovi sopii täydellisesti juuri sinun kotiisi ja tarpeisiisi.

Kokeile ovikonetta, valitse mieltymyksiisi sopivat yksityiskohdat ja lisävarusteet. Samalla voit pyytää tarjouksen unelmiesi ovesta. Näin tiedät tarkasti kuinka paljon ovesi konaisuudessaan maksaa.

Yksi ovi, monta käyttötarkoitusta

Pihlan ovet ovat saatavilla useilla eri käyttötarkoituksiin suunnitelluilla rakenteilla, olipa kohteessa sitten tarvetta erityisen energiatehokkaalle tai äänieristetylle ovelle. Ovien mallikohtaiset värikoodit kertovat saatavilla olevat rakenteet.

Varma on suosituin ulko-ovemme, jonka paksu ovilehti ja tuplatiivistys tekevät ovesta erittäin lämpimän. Termo-rakenne taas on suunniteltu parhaaseen lämmöneristykseen ja matalaenergiarakentamiseen. Vieno-rakenteinen ovi on monikäyttöinen ja se soveltuu ulko-oveksi, varaston oveksi sekä esim. kesämökkioveksi. dB-ovi -rakenne on erityisesti suunniteltu tuomaan ulko-oveen paras mahdollinen ääneneristys. EI30- ja EI15 -palo-ovi on CE-merkitty palo-ovi, jonka turvallinen palo-ovirakenne täyttää useimmat asuin- ja julkisten rakennusten paloturvallisuusvaatimukset. Lisäksi Pihla Puuovi on edustava ulko-ovi, joka valmistetaan perinteisenä puusepäntyönä.

Pihla-ovien lisävarusteet

Itse oven lisäksi on syytä miettiä, mitä lisävarusteita haluaa uuteen oveen. Pihlan ulko-oviin kuuluu vakiovarustuksena ovilehti karmeineen ja kynnyksineen sekä lukkorunko. Tämän lisäksi kukin voi valita omaan makuunsa ja omiin tarpeisiin sopivat lisävarusteet.

Pihla voi toimittaa oven valmiiksi painikkeella ja avainpesällä varustettuna. Näiden lisäksi myös muut lisävarusteet on järkevä tilata oveen valmiiksi asennettuina. Painikkeiden ja avainpesien lisäksi tyypillisiä ovien lisävarusteita ovat muun muassa postiluukku, potkupelti, soittokello ja ovisilmä.

Lisävarusteilla voit myös räätälöidä ovesi turvallisuutta. Tavanomaisen LC102-lukon lisäksi on mahdollista valita oveeen DORMA-lukitusjärjestelmä, turvalukitus tai valmius sähkölukitusta varten.

Takaoven lasiaukkoon voi tilata myös pintaan asetettavat sälekaihtimet. Ne voit myös tilata valmiiksi asennettuna.

Lue lisää Pihla-ovien lisävarusteista, lasivaihtoehdoista, painikkeista ja avainpesistä täältä.

Pihlan mittatilausovet toiveidesi mukaan

Jokainen koti on erilainen, siksi myös kaikki Pihla-ovet valmistetaan mittatilaustyönä. Etsitpä terassiovea tai mökkiovea voit tilata sen kohteeseesi räätälöitynä. Mittatilausovet varmistavat, että ovesi istuu kotiisi saumattomasti. Mittatilausovi on luotu sinua ja kohdettasi varten.

Mittatilausovet rakennetaan juuri sinun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Kokeile Pihlan Ovikonetta, joka havainnolistaa miten erilaiset ovivalinnat istuvat kotiisi! Samalla voit pyytää tarjouksen unelmiesi mittatilausovesta.

Tilaa Pihla-ovet ammattimaisesti asennettuna

Huippulaatuisen oven lisäksi on syytä kiinnittää huomiota oven asennukseen. Pihlalta voit myös tilata ulko-ovet asennettuna, jolloin asiantuntijamme hoitavat puolestasi asennustyöt. Ulko-ovet asennettuna oikein takaavat vuosiksi hyvän käyttökokemuksen.

Jos haluat tilata ulko-ovet asennettuna omakotitaaloosi ole yhteydessä paikalliseen Pihla-jälleenmyyjään. Jos etsit ulko-ovien asennusta taloyhtiöön, jätä tarjouspyyntö asiantuntijoillemme.

Onnistunut oviremontti Pihlan kanssa

Kun haluat remontoida kotisi ovet, Pihlan asiantuntijat ovat tukenasi. Onnistunut oviremontti rakentuu samoista tekijöistä kuin ikkunaremonttikin. Laadukkaat tuotteet, ammattitaitoinen asennus, luotettava toimija ja oman kodin tarpeita vastaavat ovet takaavat, että oviremontin lopputulos on kestävä ja toimiva.

Pihla remontoi niin omakotitaloja kuin taloyhtiöitäkin. Omakotitaloissa oviremontti tarkoittaa yleensä sitä, että taloon vaihdetaan uusi pääsisäänkäyntinä toimiva ulko-ovi sekä mahdollinen takaovena toimiva terassiovi. Tarpeen mukaan myös varastonovia tai autotallinovia voidaan vaihtaa tyyliin sopivaksi. Taloyhtiön oviremontti on samantapainen kuin omakotitalonkin, mutta uusitta ovia on enemmän. Näin ollen aikataulut sekä projektin kokonaistoteutus vaatii enemmän suunnittelua ja yhteistyötä isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen kanssa.

Pihlan ulko-ovi on kestävä ja kestävän kehityksen mukainen valinta

Ulko-oviemme ovilehti on jäykistetty molemmin puolin alumiinilevyllä sekä HDF-pintalevyllä. Ovilehden ulkopinnassa on syvyydeltään ja muodoltaan mallikohtainen urakuviointi.

Mallista riippuen kuvioinnin saa myös ulko-oven sisäpuolelle. Pihlan ulko-ovet ovat myös ekologisesti järkevä valinta, sillä pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.

3 syytä valita Pihla

Suomessa on jo yli 2,5 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea, mikä tekee Pihlasta markkinoiden suosituimman ikkuna- ja ovimerkin. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

1

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus. Huippulaadukkaissa tuotteissamme on monipuoliset käyttömahdollisuudet, viimeistelty ja yhtenäinen ulkonäkö sekä pitkä käyttöikä.

2

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu. Teemme jatkuvaa tuotetestausta ja kehitämme tuotteitamme, mikä takaa pitkät takuuajat.

3

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen. Siksi myös Suomen suurimmat talovalmistajat, rakennusliikkeet ja rautakaupat luottavat Pihlan laatuun ja palveluun. Meillä on koko Suomen kattava ja koulutettu jälleenmyynti- ja asennusverkosto.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden valintaan? Tai kenties tarkemman hinta-arvion?

Löydä lähin Pihla-asiantuntija

Kokemukset

Katso ja kuuntele, mitä rakentajat, remontoijat, isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitukset sekä asukkaat kertovat kokemuksistaan Pihlan kanssa.

Suunnittele ovi Pihlan Ovikoneella ja pyydä tarjous!

Kokeile Pihlan Ovikonetta ja luo unelmiesi ovi. Voit samalla pyytää myös ovitarjouksen.