Oviarvonnan voittopalkinto asennettiin Lempäälään

Oviarvonnan voittajan Kaisun talon vanha pääovi oli jo tullut tiensä päähän lämpö- ja äänieristävyytensä osalta, sekä oven ulkonäkö oli kärsinyt vuosien saatossa. Termo-oviarvonnassa voitettu ovi olikin erittäin tervetullut muutos kotiin!

Kaisu Tokola Lempäälästä voitti Pihlan Termo-oviarvonnassa kotiinsa uuden ulko-oven. Ovivoitto osui kohdalle jo 2022 lokakuulta, mutta oven asennus tehtiin kesän kynnyksellä, kun sille oli sopiva aika. Kaisu kertoo uuden oven tulleen tarpeeseen.

– Arvonta tuli vastaan Instagramissa, ja kun oltiin puhuttu että tarvitaan uusi ovi, niin ajattelin että nyt pitää kokeilla onnea, hän kertoo.

Uutta ovea oli ehditty hieman katselemaan jo ennen arvontaan osallistumista. Talon vanha ovi oli epäsiisti ja naarmuinen, vetoisa talvella, eikä pitänyt ääntä kovinkaan hyvin. Uusi ovi on Moderni-malliston M31, ja se on edellisen tapaan valkoinen, sillä se sopi parhaiten julkisivuun.

– Mietittiin myös puuovea, mutta sitten olisi pitänyt vaihtaa jotain muutakin, että se olisi istunut talon tyyliin, Kaisu toteaa.

Vanhan oven oltua huonosti lämpöä eristävä, tuntuu Termo-rakenteinen ovi tervetulleelta muutokselta. Uusi ulko-ovi varusteltiin myös murtosuojaraudalla sekä Yale Doorman L3 -älylukituksella. Edelliseenkin oveen oli vaihdettu muutama kuukausi aikaisemmin älylukko, ja se olikin jo todettu tärkeäksi lasten kulkemisen kannalta.

Kaisu kertoo, että oveen asennettiin myös Dorma-ovisuljin, joka estää oven paiskautumisen kiinni läpivedossa tai auki tuulessa, ja sulkee oven pehmeästi. Lisävaruste on todettu jo erittäin toimivaksi, kun lapset saattavat jättää oven auki. Oven yläpuolelle asennettiin myös Pihla Valo, joka tulee myöhemmin syksyn tullen kunnolla käyttöön.

– Se on kyllä kiva kun se toimii liiketunnistimella, sitten kun on pimeät illat.

Oven asennuksen teki Pihlan jälleenmyyjä Nordic Ruutu. Kaisu kertoo olevansa hyvin tyytyväinen oveen ja asennukseen, ja hehkuttaa vielä arvontavoittoa.

– Ollaan oltu tosi tyytyväisiä oveen, se on tyylikkään näköinen ja sopii taloon. Ja oli kyllä ihan mieletön fiilis, kun tuli se puhelinsoitto, että en voinut uskoa että olen oikeasti voittanut jotain näinkin merkittävää.

Tutustu muihin referensseihimme

Punainen omakotitalo sai raikkaan ilmeen uusilla ikkunoilla

Punainen omakotitalo sai raikkaan ilmeen uusilla ikkunoilla

Remontin myötä koko talon julkisivu kaunistui raikkaan valkoisten ikkunoiden ja uusien ovien myötä. Etelän puolen ikkunoihin valittu Auringonsuojalasi on myös koettu toimivaksi aurinkoisilla säillä eikä sälekaihtimia tarvitse enää pitää koko aikaa kiinni.

Punainen omakotitalo sai raikkaan ilmeen uusilla ikkunoilla

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: