VSS-Huolto Ky - Pihla
Osta verkkokaupastamme

VSS-Huolto Ky

Mitä yrityksesi tekee?

Olemme moniala- yritys. Pääsuuntamme on Pihla tuotteiden myynti ja asennus. Lisäksi teemme Inwido-ketjun huoltoja, korjauksia ja asennuksia. Toinen suunta toiminnassamme on kiinteistöjen turvallisuus. Turvallisuuteen liittyen teemme pelastussuunnitelmia, sekä väestönsuojien huoltoja, tarkastuksia, sekä tiiveyskokeita. Toiminta-alueeksemme on muodostunut Etelä-Savo, Etelä-Karjala, Kymenlaakso, sekä Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan eteläosat.

Kauanko yritys on toiminut?

Yrityksemme on toiminut vuodesta 2011 saakka ja heti ensimmäisenä vuotena tuli mukaan merkittävänä osana ikkuna-asennukset Pihlalle.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Asennukset suoritetaan pääosin 2.n miehen voimin. Isommissa asennuksissa mennään tarpeen mukaan.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Töissä täytyy voida hymyillä ja työn täytyy olla mukavaa, juuri niin kuin ikkuna-asennukset ovatkin.

Mistä teidät tunnetaan?

Uskoisin, että meidät tunnetaan hyvästä palvelusta. Teemme töitä asiakkaan kodissa ja silloin on toimittava myös sen mukaisesti. Vaikka perävalot häviävätkin pihalta, niin asiakkaalle jäävät tuotteet, jotka tuottavat hyvää mieltä vielä vuosia ja vuosikymmeniä. Yrityksemme kuuluu Pihlan sertifioimiin asentajiin ja toimimme Pihlan arvoja kunnioittaen.

 

Asiakkaidemme kommentteja:

“Ystävällinen ja vakuuttava myyjä. Kunnioitti asiakkaan mielipiteitä.”

“Erittäin asiantunteva myyjä.”

“Ammattitaitoinen myyjä.”

“Ihan avulias ja ammattilainen myyjä, suosittelen!”

Ota yhteyttä Pihlan myyntiin

Asennustiimi

Meillä ikkuna-ja oviasennukset hoitaa ammattitaitoiset ja koulutetut asentajat. Asentajillamme on vuosien kokemus ikkuna-ja ovialalta.

 

Suosittelu­indeksimme

Pihla asiakastyytyväisyys
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.