Pihlalta uutuustuotteina Parvekeovi Ratio ja MATRIX-avainjärjestelmä - Pihla
Osta verkkokaupastamme
Uutiset

Pihlalta uutuustuotteina Parvekeovi Ratio ja MATRIX-avainjärjestelmä

Pihlan tuotteita kehitetään jatkuvasti. Tuotteet kehitetään ja testataan toimimaan Suomen kovissa sääolosuhteissa. Pihlalla on ilo julkistaa uutuustuotteina: PIHLA PARVEKEOVI RATIO ja MATRIX – uusi avainjärjestelmä.

Uusi Parvekeovi Ratio on pienten parvekkeiden unelma

Pihla_ratio_parvekeovi_uutuudet_elokuu_2017 (002)

Ranskalaisen parvekkeen ovi Pihla Ratio soveltuu täydellisesti pienemmille parvekkeille, joilla ei ole tilaa avata ovea ulospäin.
Oven sivu-ja alasaranointi mahdollistaa helpon ja turvallisen tuulettamisen. Sisäänpäin aukeava yksilehtinen puu-alumiiniparvekeovi. Ovi valmistetaan Suomessa.

 

MATRIX-avainjärjestelmä

Nikkelihopeinen avain kestää jopa miljoona avausliikettä. Avain on äärimmäisen vaikea kopioida. Sylinteri käy lukkorunkoihin
DL 31150, DL 9195, DL 3115, DL 909 ja DL 712.

 


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.