Pihla Sievitalo Merikoivussa Kalajoella - Pihla
Osta verkkokaupastamme
Asiakastarinat

Pihla Sievitalo Merikoivussa Kalajoella

Suuret ikkunapinnat tekevät merenrantatalosta ilmavan ja yhdistävät sen sisätilat luontevasti ympäristöön pitäen viiman loitolla. Olohuoneen 2,5-metriset Pihlan kiinteät ikkunat ovat tiiviit ja energiatehokkaat.

Makuuhuoneissa, keittiössä ja muun muassa lasitetulla terassilla maailmaa katsellaan luotettavien Pihla Varma e -sarjan avattavien ikkunoiden läpi. Niiden toiminnallisuuksiin on tässä kohteessa haluttu tehtaalla asennetut säleverhot ja hyönteispuitteet.

Suuret lasipinnat ovat luonteva osa kesäkotia

Merikoivu asettuu monimuotoisena dyynille ja päästää maiseman lävitseen. Suuret ikkunapinnat tekevät kotoisasta talosta ilmavan ja yhdistävät sen sisätilat ympäristöön pitäen viiman loitolla. Kodikkaassa yksitasoisessa kohteessa lasipintaa on paljon, muttei yhtään liikaa. Kokonaisuus on luonteva ja selkeälinjainen.

Lasitettu terassi yhdistää talon rantasaunaan. Se luo taloon toisen olohuoneen, jonka saa sopivalla säällä laajennettua ulkoilmaan asti. Lasiterassin lämmittäminen mahdollistaa terassielämän kolmena vuodenaikana. Makuuhuoneesta on suoraan käynti lasiterassille.

Saunan ja pukuhuoneen ikkunoissa on suojakäsittely, joka estää kosteuden haitalliset vaikutukset ikkunoiden puukarmeihin ja -puitteisiin.

Pihla Varma

● Kolmelasinen sisäänpäin avautuva ikkuna
● Energiatehokas lasitus, saatavilla jopa 0,81 U-arvolla
● Ikkunan rakenne on tuulettuva, mutta samalla sen tiiveys on huippuluokkaa
● Ikkunaan saa ilmanvaihtoa edistävän venttiilin

Pihla Kiinteä

● Edistyksellinen kolminkertainen eristyslasitus
● U-arvo jopa 0,71, yltää A++ -energialuokkiin
● Mahdollistaa näyttävät lasiseinät
● Puu-alumiini -ikkuna


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.