Kartano sai arvonsa mukaiset ikkunat - Pihla
Osta verkkokaupastamme
Asiakastarinat

Kartano sai arvonsa mukaiset ikkunat

Rälssitilan upeat puitteet

IMG_7032_1

 

Uudessakaupungissa sijaitsevan Nopperlan kartanon alue on vanhaa muinaisten lappalaisten viljelymaata. Ei ole ihme, että alue on ollut asuttuna jo 1500-luvulta lähtien. Niin kaunista ja vehmasta tämä länsisuomalainen perinnemaisema on. Vanha keskiaikainen rälssitila pitää sisällään valtavan määrän mielenkiintoista historiaa ja upeita yksityiskohtia.

Yksi omaleimaisista piirteistä on T-mallin ryhdikkäät ikkunat. Toukokuussa 2016 tuli ajankohtaiseksi vanhojen ikkunoiden uusiminen. Peltoaukeille avautuvat maisemat näkyvät nyt Pihla-ikkunoiden läpi.

”Ajattelin aluksi entisöidä vanhat ikkunat. Uusien hankintaan päädyttiin kuitenkin vanhojen liian kehnon kunnon takia”, tilan omistava Robert Sainio kertoo.

Perinteikkään tilan omistaja arvostaa Pihlan palvelua ja historialliseen kartanomaisemaan soveltuvaa tuotetta.

”On hienoa, että kartanon yleisilme ei muutu, vaikka energiatehokkuus ja käytettävyys saavatkin päivityksen tälle vuosituhannelle”, Sainio toteaa.

Nopperlan kartanon ikkunatilauksen hoiti Länsi-Suomessa toimiva Länsirannikon ikkunat ja ovet Oy.

”Asennus sujui suunnitelmien mukaan. Tällaisissa kohteissa perinteitä kunnioittava ikkunamalli on kaiken a ja o”, Länsirannikon ikkunat ja ovet Oy:n Jari Laurila kertoo.

Kartano ja uudet 14 ikkunaa ovat julkisesti nähtävillä alueella järjestettävissä tapahtumissa. Heinäkuun alussa kartanolla vietetään antiikkimarkkinoita ja 14.–16.7. alueella juhlitaan Suomen ainoan maalaisrock-tapahtuman, Karjurockin, tahdissa.

IMG_7003

IMG_6988

 

Seinäjoen asuntomessut lähestyvät,  voita hotelliloma ja messuliput osallistumalla arvontaan tästä linkistä!

 


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.