Asuntomessut hirsitalo Riihi
Osta verkkokaupastamme

Riihi

Ajankohtaista | Asuntomessut Seinäjoella 2016

Ikkunat mukailevat modernin hirsitalon muotoa

Honkatalo Riihi

Riihi (kohde 20) on moderni ja selkeälinjainen hirsitalo, jossa lasipintaa on käytetty rohkeasti ja paljon. Ikkunat tuovat Kyrkösjärven maisemat asukkaiden ihailtaviksi. Ne myös tekevät tummanpuhuvasta talosta valoisan ja kodikkaan.

Eteisaulan ja yläkerran olohuoneen seinät etupihalta takapihalle ovat lähes pelkästään ikkunaa niin, että talosta näkyy läpi. Rohkeaa valintaa puoltaa talon sijainti ja suunta, jonka ansiosta suoraa näkymää naapuriin ei muodostu.

”Lasipintaa on talossa paljon. Halusimme, että kodista on hyvä näkymä eri puolille. Näkösuojaa saa tarvittaessa verhoilla”, toteavat taloon muuttavan Peltokankaan perheen vanhemmat.

Suuret ikkunat alkavat lattianrajasta ja hallitsevat oleskelutilaa näyttävästi. Talon yläkerrassa on suurten ikkunoiden lisäksi vino osa, johon asennettiin peräti 2,5 metriä leveitä vinoikkunoita ja matalia kolmion mallisia ikkunoita, jotka mukailevat hirsitalon muotoa kodikkaasti. Vinoikkunat ovat Pihlan Kiinteä -ikkunoita. Avattavat ikkunat, kuten hätäpoistumistienä käytettävä makuuhuoneen ikkuna ja kylpyhuoneen kapea ikkuna ovat Pihla Varma -mallistosta.

Ikkunoiden erikoisuutena on mustat välilista ja tiivisteet, mikä ikään kuin häivyttää kolmilasisen ikkunan lasielementtien välisen tilan. Sisä- ja ulkopuolelta ikkunoiden puu- ja alumiiniosat ovat tumman harmaat.

”Mustilla ikkunoiden välilistoilla ja tiivisteillä haimme yhdenmukaisuutta talon ilmeeseen. Talo on harmoninen kokonaisuus. Se on tumma ulkoa ja tummat sävyt toistuvat myös sisällä. Silti kodissa on valoa muun muassa suurten ikkunoiden ansiosta”, Peltokankaat kertovat.

Ikkunoihin valittiin itsepeseytyvä lasi lasipinnan suuren määrän vuoksi. Kun ikkunat näyttävät aina puhtailta, arki on huolettomampaa.

”Nämä ovat jo toiset ikkunat tässä kohteessa. Talo paloi tammikuussa, jonka jälkeen rakentaminen aloitettiin uudestaan. Ikkunatoimittajastamme meillä on pelkkää hyvää kokemusta. Asiat ovat sujuneet hyvin molemmilla rakennuskerroilla”, Peltokankaat toteavat.

Riihen autotallin pariovi on Pihlan ovimallistosta, samoin kuin muun muassa kylpyhuoneen, autotallin ja jätekatoksen ovet.

Honkatalot Riihi
Kohde 20, Tulikivimylly 12
Huoneistoala 183 m2

Pihla Kiinteä

  • Edistyksellinen kolminkertainen eristyslasitus
  • U-arvo jopa 0,71, yltää A++ -energialuokkiin
  • Mahdollistaa näyttävä lasiseinät
  • Puu-alumiini -ikkuna

Pihla Varma

  • Kolmelasinen sisäänpäin avautuva ikkuna
  • Energiatehokas lasitus, saatavilla jopa 0,81 U-arvolla
  • Ikkunan rakenne on tuulettuva, mutta samalla sen tiiveys on huippuluokkaa

Pihla-ovet

  • Pihlan ovimallistosta löytyvät toiminnallisuuksiltaan edistyneet terassin, parvekkeen ja varastonovet, jotka sopivat täydellisesti kohteen ulkoasuun.
  • Neljä saranaa tuovat varmuutta, tukevuutta ja kestävyyttä oven käyttöön.

Honkatalo Riihi
Kohde 20, Tulikivimylly 12
Huoneistoala 183 m2

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2016 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.