Ympäristö - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Ympäristö

Ympäristönsuojelun merkitys on kasvanut viime vuosina ympäristötietoisuuden lisääntyessä. Myös ympäristöasioiden vaatimukset ovat kasvaneet.

Pihla pyrkii hyvällä suunnittelulla ja jatkuvalla toiminnalla minimoimaan materiaalihukkaa ja kierrättämään valmistuksessa syntyvää ylijäämää.

Ympäristöasiat ovat nousseet yhä tärkeämmäksi keskustelunaiheeksi kaikkien sidosryhmien kanssa. Kehitämme toimintojamme ympäristöystävällisiksi ja itse tuotteita vähemmän energiaa kuluttaviksi.

 

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.