Lämpöikkunat jokaiseen kotiin

Jokainen Pihla-ikkuna on vakiona lämpöikkuna. Meiltä löydät tehokkaasti lämpöä eristävät ja energiaa säästävät lämpöikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen.

Lämpöikkuna kohteeseen kuin kohteeseen

Jokainen Pihlan kotimainen lämpöikkuna valmistetaan aina mittatilaustyönä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan niin koon, värityksen kuin lisävarusteiden osalta. Valitse lämpöikkuna Pihlalta ja varmista toimiva koti vuosikymmeniksi.

Lämpöikkunat ovat energialuokaltaan ylivoimaisia

Myös ikkunat luokitellaan nykyään kodinkoneiden energiatodistuksesta tutulla asteikolla A++:sta G:hen. Pihlan ikkunat ovat vähintään A -energialuokiteltuja ja täten automaattisesti lämpöikkunoita.

Pihla Termo on lämpöikkuna, joka parantaa kodin energiatehokkuutta vuosikymmeniksi

Erityisesti uudet Pihla Termo-rakenteiset lämpöikkunat ovat jopa 80 % energiatehokkaampia kuin vanhat. Käytännössä tämä tarkoittaa, että valitsemalla kotiisi Pihla Termo lämpöikkunat voit säästää lämmitystavasta riippuen jopa tuhansia euroja jo seuraavan vuosikymmenen aikana.

Energiahukan lisäksi moni muu kodin ongelma tunkkaisuudesta vetoisuuteen voidaan ratkaista tai estää Pihla-ikkunoilla, joiden käyttöikä on hyvin huollettuna jopa 50 vuotta.

Lämpöikkuna voidaan varustella asumismukavuutta lisäävillä ominaisuuksilla

Pihla Antennilasi on innovatiivinen ratkaisu, jonka avulla voidaan parantaa kodin mobiilikuuluvuutta alueilla, joissa tiheä ja energiatehokas rakentaminen vaimentaa mobiilisignaalia.

Mobiilikuuluvuuden lisäksi ikkunavalinnat voivat vaikuttaa kodin ilmanvaihtoon. Tutustu esimerkiksi KLIK-raitisilmaventtiiliin, jonka avulla on helppo taata terveellinen sisäilma.

Kattaviin Pihla-ikkunoiden lisävarusteihin kuuluu muun muassa kätevät valmiiksi asennetut sälekaihtimet tai kauniit koristeristikot. Allergiakautena Pihlan Siitepölyverkko auttaa pitämään siitepölyn ja hyönteiset poissa sisätiloista.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.

Tee ympäristöteko ja jätä Pihlan verran pienempi hiilijalanjälki

Pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme.

Olemme sitoutuneet puolittamaan CO2-päästömme vuoteen 2030 mennessä ja tavoittelemme hiilineutraaliutta 2050 mennessä. Tehtaallamme on myös käytössä kolmannen osapuolen eli verifioima ympäristötuotekortti, jolla seuraamme tuotteemme hiilijalanjäljen kehitystä.

Pihla on Suomen suosituin ikkuna- ja ovimerkki

Suomessa on jo yli 3 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset lämpöikkunat

Kotimaisissa Pihlan lämpöikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus.

Lämpöikkunat kattavilla takuilla

Pihlan lämpöikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Lämpöikkunat luotettavalta toimijalta

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen.