Vähähiiliset tuotteet ympäristöystävälliseen rakentamiseen

Pihlan kotimainen ja energiatehokas ikkuna- ja ovivalikoima sai vahvistusta vähähiilisistä ECO2-tuotteista. Pihlan matalahiiliseen ECO2-tuoteperheeseen kuuluvat Puuikkuna ja Puuovi ECO-malliston ovet, sekä kierrätetyllä matalahiilisellä alumiinilla varustetut ikkunat ja parvekeovet.

Pihlan ECO2-tuotteet valmistetaan tarpeidesi ja toiveidesi mukaan

Kaikki Pihlan kotimaiset ECO2-ominaisuudella valitut valmistetaan mittatilaustyönä määrittelemiesi ominaisuuksien mukaan. ECO2-ominaisuudella valitut ovat yhteneväisiä Pihlan muun ikkuna- ja ovivalikoiman niin koon, valittavien värien ja lisävarusteiden, sekä -ominaisuuksien osalta. Valitsemalla Pihlan ikkunoihin ja oviin ECO2-ominaisuuden eli, että alumiiniosat ovat matalahiilistä, kierrätettyä alumiinia varmistat toimivan kodin vuosikymmeniksi. Pihlan Puuikkuna ja Puuovi ECO-malliston ovet ovat vakiona vähähiilisiä.

Vähähiilinen ja kierrätetty alumiini

Käyttämämme vähähiilinen alumiini on ikkuna- ja ovimarkkinoilla tuore asia. Kierrätetyn alumiinin tuotelinjat ovat ensimmäisiä Suomessa ja koko maailman mittakaavassa. Kierrätetyn materiaalin käyttäminen säästää luontoa ja kierrätetty materiaali käyttää vain 5% uuden alumiinin tuottamiseen käytettävästä energiamäärästä.

Alumiini on erinomainen materiaali kierrätettäväksi, sillä sen laatu säilyy kierrätysprosessissa.

ECO2-ikkunat – Matalahiiliset ja tyylikkäät ikkunamallit

Puuikkuna

Puuikkuna on matalahiilinen ECO2-tuote sellaisenaan ja on saatavilla kaikissa ikkunamalleissa yksiruutuisesta A-mallista, moniruutuisiin malleihin. Puuikkunan vähäiset alumiiniosat (tippalista) on valmistettu matalahiilisestä, kierrätetystä alumiinista. Pihla Puuikkuna on tilattavissa jälleenmyyjiemme kautta.

Puu-alumiini-ikkunat

Matalahiilisen kierrätetyn alumiinin saa valittua lisäominaisuutena Pihlan puu-alumiini-ikkunoihin, jolloin ikkunan alumiiniosat korvataan vähähiilisellä ja kierrätetyllä alumiinilla. ECO2-ikkunat ovat saatavilla jälleenmyyjiemme kautta.

ECO2-parvekeovet – Ympäristövaikutuksia pienentävät ovimallit parvekkeelle

Pihlan valmistamiin parvekeoviin saa valittua lisäominaisuutena matalahiilisen ja kierrätetyn alumiinin, jolloin parvekeoven kaikki alumiiniosat korvataan matalahiilisellä, kierrätetyllä alumiinilla. ECO2-parvekeovet ovat saatavilla jälleenmyyjiemme kautta.

Puuovi ECO – Ajaton ja ekologinen valinta kotisi sisäänkäynnille

Pihlan Puuovi ECO-malliston ovet ovat ekologisen puukuitueristeensä ansiosta. Täyspuiset ovet ovat erityisen energiatehokkaampia ja eristävät ääntä hyvin. Puuovi ECO on ajaton, tyylikäs ja ympäristöystävällinen valinta kruunaamaan kodin julkisivun.

Pihla ECO2-tuotteet ovat erinomainen valinta vähähiiliseen rakentamiseen

Valitsemalla kotiisi Pihlan ECO2-tuotteet voit pienentää koko kotisi hiilijalanjälkeä tyylistä tinkimättä. Pihlan ECO2-tuoteperheen tuotteet ovat yhteneväisiä muun ikkuna- ja ovivalikoiman eli väri- ja lisävarustevaihtoehdot ovat linjassa muiden tuotteiden kanssa.

Energiahukan lisäksi monen muunkin kodin ongelman vetoisuudesta, huonoon sisäilmaan voi ratkaista tai ehkäistä Pihlan valmistamilla kotimaisilla ikkunoilla, joiden käyttöikä on huollettuna jopa 50 vuotta.

ECO2-tuotteisiin voidaan valita asumismukavuutta lisääviä ominaisuuksia

Pihla Antennilasi on innovatiivinen ratkaisu, jonka avulla kodin mobiilikuuluvuutta voidaan parantaa alueilla, joissa tiheä ja energiatehokas rakentaminen vaimentaa mobiilisignaalia.

Mobiilikuuluvuuden lisäksi ikkunavalinnat voivat vaikuttaa kodin ilmanvaihtoon. Tutustu esimerkiksi KLIK-raitisilmaventtiiliin, jonka avulla on helppo taata terveellinen sisäilma.

Kattaviin Pihla-ikkunoiden lisävarusteihin kuuluu muun muassa kätevät valmiiksi asennetut sälekaihtimet tai kauniit koristeristikot. Allergiakautena Pihlan Siitepölyverkko auttaa pitämään siitepölyn ja hyönteiset poissa sisätiloista.

Tee ympäristöteko ja jätä Pihlan verran pienempi hiilijalanjälki

Pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme.

Olemme sitoutuneet puolittamaan CO2-päästömme vuoteen 2030 mennessä ja tavoittelemme hiilineutraaliutta 2050 mennessä. Tehtaallamme on myös käytössä kolmannen osapuolen eli verifioima ympäristötuotekortti, jolla seuraamme tuotteemme hiilijalanjäljen kehitystä.

Pihla on Suomen suosituin ikkuna- ja ovimerkki

Suomessa on jo yli 3 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset ECO2-tuotteet

Kotimaisissa Pihlan ECO2-ikkunoissa ja -ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäisen huolellinen tuotetestaus.

ECO2-tuotteet kattavilla takuilla

Pihlan ECO2-ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu.

ECO2-tuotteet luotettavalta toimijalta

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.