Tammikuun Gubbe -terveiset

Tammikuu on tuonut mukanaan uuden vuoden aloituksen ja kummivanhuksiemme Aunen sekä Eevankin kalenterit on käännetty kohti vuotta 2022. Aune sai viettää syntymäpäivänsä yhdessä Gubbensa kanssa ja Eeva on piristynyt valtavasti oman Gubbensa tapaamisista. Ystävyys on tärkeää meille kaikille, eikä se katso ikää.

Osallistuimme yli vuosi sitten vanhuspalveluyritys Gubben onnellinen vanhuus -kummitoimintaan, jonka avulla autetaan yksinäisiä vanhuksia ja työllistetään nuoria merkityksellisen työn pariin. Olemme päättäneet jatkaa tärkeää yhteistyötämme Gubben kanssa ja jatkamme siis Aunen ja Eevan Gubbekummeina tämänkin vuoden ajan.

Yrityksemme kummivanhukset ovat 87-vuotias Eeva sekä 85-vuotias Aune. Heidän Gubbe-sydänystävinään toimivat 16-vuotias Elina ja 22-vuotias Reetta. Alta voit lukea ilahduttavat terveiset Eevan ja Elinan, sekä Aunen ja Reetan tapaamisista tammikuun ajalta.

Kummivanhus Aune ja Reetta -gubbe

Kummivanhuksemme Aune ja hänen ihastuttava Reetta -Gubbensa ovat startanneet vuoden yhteisen tekemisen merkeissä. Kaksikon uusi vuosi alkoi juhlavasti, sillä ystävykset viettivät yhdessä Aunen syntymäpäiviä! Reetta antoi Aunelle kauniin kortin, johon hän oli listannut kaikki ne asiat, joista hän Aunessa pitää. Tämä teki Aunen kovin onnelliseksi ja iloiseksi. Juhlan kunniaksi ystävykset myös herkuttelivat puolukkapiirakalla ja tortuilla. Juhlinnan lomassa kaksisso on ehtinyt myös ulkoilla ja käydä yhteisillä kävelylenkeillä, joiden aikana he ovat ihastelleet suloisia koiria ja nauttineet talvisista keleistä.

Aune on tapansa mukaan ollut todella ilahtunut Gubben seurasta sekä erityisesti yhteisen syntymäpäivän vietosta. Aune on myös kovasti piristynyt yhteisistä ulkoiluista ja hän on joka kerta ollut kiitollinen mahdollisuudestaan päästä ulkoilemaan. Aika on lentänyt kuin siivillä joka kerta kun kaksikko on viettänyt aikaa yhdessä.

Kummivanhus Eeva ja Elina -gubbe

Myös kummivanhuksemme Eeva, sekä hänen ihastuttava Elina -Gubbensa ovat päässeet nauttimaan uudesta vuoden alusta yhdessä. Kaksikko onkin aloittanut vuoden oikein leppoisissa merkeissä. Elina -Gubbe on tuonut käynneille mukanaan lehtiä, joita ystävykset ovat mielenkiinnolla yhdessä lukeneet. Kaksikko on myös tapansa mukaan kahvitellut yhdessä ja höpötellyt mm. uudesta vuodesta ja sen tuomista suunnitelmista. Eeva on tarjonnut Elinalle myös limsaa, jota he ovat herkutelleet yhdessä.

Valitettavasti Eeva on ollut hieman alakuloinen ja huonovointinen, mutta Gubben mukaan Eeva on oikein silmin nähden ilahtunut ja virkistynyt käyntien aikana. Ihana kuulla, että Gubben käynneillä on niin suuri vaikutus Eevan hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Olemme erittäin onnellisia, että voimme Gubben kautta mahdollistaa näin lämpimät ja arvokkaat kohtaamiset kummivanhuksillemme Eevalle sekä Aunelle ja samalla tarjota Reetalle ja Elinalle erityisen tärkeän työtehtävän. Toivomme heille yrityksemme puolesta jatkossakin sydämellisiä kohtaamisia ja jäämme odottamaan mitä tuleva kevät tuo tuollessaan!

Joulukuun Gubbe -terveiset
Marraskuun Gubbe -terveiset
Lokakuun Gubbe -terveiset
Syyskuun Gubbe -terveiset
Elokuun Gubbe -terveiset
Heinäkuun Gubbe-terveiset
Kesäkuun Gubbe-terveiset
Toukokuun Gubbe-terveiset
Huhtikuun Gubbe-terveiset
Maaliskuun Gubbbe-terveiset
Helmikuun Gubbe-terveiset
Tammikuun Gubbe-terveiset
Marraskuun Gubbe-terveiset
Joulukuun Gubbe-terveiset

Lisää Gubben Onnellinen vanhuus -kummitoiminnasta voit lukea täältä
www.onnellinen-vanhuus.fi/