Syyskuun Gubbe -terveiset

Syyskuussa kummivanhuksemme Aune sekä Eeva ovat tuttuun tapaan päässet nauttimaan ulkoilusta Gubbejensa seurassa. Tapaamisilla ollaan käyty kirjastossa, nautittu kahvitteluista, mielenkiintoisista keskusteluista sekä tehty palapelejä. On jälleen ihana kuulla kuinka kummivanhuksemme kerta toisensa jälkeen nauttivat suuresti Gubben tuomasta ilosta ja lämmöstä heidän päiviinsä.

Osallistuimme viime vuonna vanhuspalveluyritys Gubben onnellinen vanhuus -kummitoimintaan, jonka avulla autetaan yksinäisiä vanhuksia ja työllistetään nuoria merkityksellisen työn pariin.

Yrityksemme kummivanhukset ovat 86-vuotias Eeva sekä 84-vuotias Aune. Heidän Gubbe-sydänystävinään toimivat 16-vuotias Ella ja 24-vuotias Vilma. Alta voit lukea ilahduttavat terveiset Eevan ja Ellan, sekä Aunen ja Vilman tapaamisista syyskuun ajalta.

Kummivanhus Aune ja Vilma-Gubbe

Syksy sai alkunsa oikein kunnolla syyskuun myötä, ja Aune on ilahtunut kaikista upeista syksyn väreistä. Ilmassa on ollut ihanaa raikkautta ja Aune onkin nauttinut Vilma-Gubbensa kanssa syksystä täysin rinnoin.

Ystävykset ovat päässeet kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia – puheenaiheina tällä kertaa on ollut muun muassa työnteko, opiskelu, koirat ja vanheneminen. Aune on myös päässyt ulkoilemaan ja nauttimaan upeista syyssäistä Vilman kanssa. He kävivät myös Tokmannilla, josta he hankkivat Aunelle uudet ulkoiluhousut. Ulkoilun ja kahvittelemisen lisäksi palapelien tekeminen on ollut syksyn mielipuuhaa.

Valitettavasti Aunen käsi on vieläkin aiheuttanu kipuiluineen harmia, mutta siitä huolimatta hän on ottanut Gubbe-käynnit avosylin vastaan ja hän on kertonut piristyneensä etenkin ulkoiluista. Vilman iloinen seura on jopa saanut unohtamaan käden säryn hetkeksi, kun on päässyt viettämään aikaa tärkeän ihmisen kanssa erilaisten aktiviteettien seurassa.

Kummivanhus Eeva ja Ella-Gubbe

Myös kummivanhuksemme Eeva sekä hänen Ella-Gubbensa ovat nauttineet syksystä yhdessä. Etenkin Eeva on ollut iloinen viileämmästä säästä ja raikkaasta syysilmasta ja syksyn värit ovat tuoneet iloa arkeen.

Eeva on päässyt syyskuussaa jälleen kirjastoon Ellan kanssa. Ystävykset ovat tuttuun tapaan tehneet ulkoilulenkkejö ja nauttineet samalla kauniista syyssäistä. Eeva on saanut myös apua Ellalta puhelimeen liittyvissä ongelmissa. Syyskuuhun on mahtunut myös tietysti kahvittelutuokio jos toinenkin.

Eeva on ollut käynneillä parempivointinen kuin aiemmin ja juttua on tuttuun tapaan riittänyt tapaamisilla. Hymy on ollut myös herkässä ja vilahtanut kasvoilla useampaan kertaan kun Ella on käynyt tapaamassa Eevaa. Odotamme innolla mitä kaikkea syksy tuo tullessaan!

Olemme erittäin onnellisia, että voimme Gubben kautta mahdollistaa näin lämpimät ja arvokkaat kohtaamiset kummivanhuksillemme Eevalle sekä Aunelle ja samalla tarjota Ellalle ja Vilmalle erityisen tärkeän työtehtävän. Toivomme heille yrityksemme puolesta jatkossakin sydämellisiä kohtaamisia ja jäämme odottamaan mitä syksy tuo tuollessaan!

Elokuun Gubbe -terveiset
Heinäkuun Gubbe-terveiset
Kesäkuun Gubbe-terveiset
Toukokuun Gubbe-terveiset
Huhtikuun Gubbe-terveiset
Maaliskuun Gubbbe-terveiset
Helmikuun Gubbe-terveiset
Tammikuun Gubbe-terveiset
Marraskuun Gubbe-terveiset
Joulukuun Gubbe-terveiset

Lisää Gubben Onnellinen vanhuus -kummitoiminnasta voit lukea täältä
www.onnellinen-vanhuus.fi/