Kesäkuun Gubbe -terveiset

Kesäkuun Gubbeiluissa kummivanhuksemme Eeva sekä Aune pääsivät nauttimaan ulkoiluista kesäkeleissä. Kummivanhukset sekä heidän Gubbensa ovat hoitaneet yhdessä erilaisia arjen askareita, mutta muistaneet myös levätä ja rentoutua yhdessä.

Osallistuimme viime vuonna vanhuspalveluyritys Gubben onnellinen vanhuus -kummitoimintaan, jonka avulla autetaan yksinäisiä vanhuksia ja työllistetään nuoria merkityksellisen työn pariin.

Yrityksemme kummivanhukset ovat 86-vuotias Eeva sekä 84-vuotias Aune. Heidän Gubbe-sydänystävinään toimivat 16-vuotias Ella ja 24-vuotias Vilma. Alta voit lukea ilahduttavat terveiset Eevan ja Ellan, sekä Aunen ja Vilman tapaamisista kesäkuun ajalta.

Kummivanhus Aune ja Vilma-Gubbe

Kesäkuussa Suomen valtasi poikkeuksellinen helleaalto, joka sai ihmiset sankoin joukoin ulkoilemaan ja nauttimaan ulkoilusta. Kesäisistä päivistä nauttivat yhdessä myös kummivanhuksemme Aune sekä Vilma -Gubbe.

Yhteisten ulkoilujen lisäksi Aunelle suurta iloa ja helpotusta on kesäkuussa tuonut apteekki- ja pankkiasioiden hoitaminen yhdessä Vilman kanssa sekä Vilman siivousapu, sillä siistissä kodissa on aina viihtyisämpää viettää aikaa. Kuun ohjelmaan on kuulunut myös kuulumisten vaihtoa sekä jäätelöllä herkuttelua! Puheenaiheet ovat pyörineet mm. erilaisten kukkalajien, koirien sekä ilmastonmuutoksen ympärillä.

Aune on ollut oma hyvinvoiva ja iloinen itsensä, vaikka helle on aiheuttanut hieman päänsärkyä. Vilma onkin koittanut parhaansa mukaan pitää Aunen riittävästä nesteytyksestä huolta ja pysytellä varjossa kävelylenkeillä. Aune olikin kertonut Vilmalle ulkoilujen virkistävän oloa kovasti.

Kummivanhus Eeva ja Ella-Gubbe

Kesäkuu tarjosi myös kummivanhuksellemme Eevalle sekä Ella-Gubbelle aurinkoisia hellesäitä. Ystävykset ulkoilivat jälleen aktiivisesti samalla kaunista kukkivaa luontoa ihaillen. Hellteen käydessä liian tukalaksi he viilentyivät sisällä ja lukivat yhdessä toukokuussa kirjastosta lainaamiaan kirjoja. Eeva on jälleen kovasti kiitellyt Ellaa yhteisistä kirjastokäynneistä ja lukuseurasta.

Eevan vointi on tuttuun tapaan ollut mainio ja tunnelma tapaamisilla on ollut aina yhtä iloinen ja puhelias. Heinäkuussa kaksikolla oli toiveissa vähintään yhtä paljon mukavia ulkoiluhetkiä!

Olemme erittäin onnellisia, että voimme Gubben kautta mahdollistaa näin lämpimät ja arvokkaat kohtaamiset kummivanhuksillemme Eevalle sekä Aunelle ja samalla tarjota Ellalle ja Vilmalle erityisen tärkeän työtehtävän. Toivomme heille yrityksemme puolesta jatkossakin sydämellisiä kohtaamisia ja jäämme odottamaan mitä kesäkuu ja kesäsuunnitelmat tuovat tuollessaan!

Toukokuun Gubbe-terveiset voit lukea täältä
Huhtikuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Maaliskuun Gubbbe-terveisistä voit lukea täältä
Helmikuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Tammikuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Marraskuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Joulukuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä

Lisää Gubben Onnellinen vanhuus -kummitoiminnasta voit lukea täältä
www.onnellinen-vanhuus.fi/