Lokakuun Gubbe -terveiset

Kummivanhuksiemme Aunen sekä Eevan lokakuu sisälsi paljon ulkoilua samalla kauniista syyskeleistä nauttien, eikä edes pimenevät illat saaneet mieltä matalaksi. Lokakuu toi tullessaan myös muutoksen tuulia, kun Eevan Ella -gubben gubbeilut päättyivät uusien haasteiden myötä.

Osallistuimme viime vuonna vanhuspalveluyritys Gubben onnellinen vanhuus -kummitoimintaan, jonka avulla autetaan yksinäisiä vanhuksia ja työllistetään nuoria merkityksellisen työn pariin.

Yrityksemme kummivanhukset ovat 86-vuotias Eeva sekä 84-vuotias Aune. Heidän Gubbe-sydänystävinään toimivat 16-vuotias Ella ja 24-vuotias Vilma. Alta voit lukea ilahduttavat terveiset Eevan ja Ellan, sekä Aunen ja Vilman tapaamisista lokakuun ajalta.

Kummivanhus Aune ja Vilma-Gubbe

Kummivanhuksemme Aune ja hänen ikioma gubbensa Vilma ovat päässeet taas viettämään laatuaikaa yhdessä. Aune ilahtuu aina kovasti Vilman käynneistä, eikä edes viilenevät säät tai pimenevät illat saa hänen mieltään matalaksi.

Lokakuun aikana Aune ja Vilma ovat nauttineet toistensa seurasta juoden teetä, rupatellen ja syöden keksejä. Aune on muistellut paljon menneitä ja keronut innokkaana tarinoita omasta elämästään Vilmalle. Kaksikko suuntasi myös keskustaan tehden pienen lenkin siellä ja samalla hoitaneet asioita. Aune on päässyt pelaamaan myös äänimuistipeliä muistin virkistämiseksi.

Aune on ollut hyvinvoiva ja pirteä oma itsensä. Etenkin yhteiset ulkoilut ovat piristäneet Aunea kovasti, ja hän kertookin, että on nukkunut erittäin hyvin yhteisten ulkoilujen jälkeen.

Kummivanhus Eeva ja Ella-Gubbe

Lokakuussa Eeva ja hänen Ella-gubbensa pääsivät nauttimaan useaan otteeseen aurinkoisista syyssäistä yhdessä laatuaikaa viettäen.

Eeva on ollut todella onnellinen, että on päässyt Ellan avustuksella ulkoilemaan ja katselemaan syksyn merkkejä, sekä haukkaamaan raikasta syyshappea. Pienestä väsymyksestä huolimatta Eeva on ollut puheliaalla tuulella ja hyvin iloinen Ellan säännöllisestä seurasta. Toverukset ovat myös jutustelleet, kahvitelleet ja herkutelleet munkeilla.

Syksyn tuulet toivat muutoksia myös Ella-gubelle, joten lokakuu jäi Ellan viimeiseksi kuukaudeksi Eevan kanssa. Eeva ja Ella-gubbe sopivat kuitenkin pitävänsä yhteyttä puhelimitse, sillä heidän ystävyydestään kasvoi paljon syvempi kuin kumpikaan olisi osannut edes odottaa. Eeva on kuitenkin saanut uuden ihastuttavan Elina-gubben, joka tulee jatkossa käymään hänen luonaan. Uudet kaverukset ovat päässeet jo tutustumaan ja Eeva on ottanut Elinan ilomielin vastaan, eikä hän malta odottaa, että saa uuden nuoren ystävän!

Me pääsemme tutustumaan Elinaan paremmin seuraavien Gubbe-terveisten merkeissä!

Olemme erittäin onnellisia, että voimme Gubben kautta mahdollistaa näin lämpimät ja arvokkaat kohtaamiset kummivanhuksillemme Eevalle sekä Aunelle ja samalla tarjota Ellalle ja Vilmalle erityisen tärkeän työtehtävän. Toivomme heille yrityksemme puolesta jatkossakin sydämellisiä kohtaamisia ja jäämme odottamaan mitä tuleva talvi tuo tuollessaan!

Syyskuun Gubbe -terveiset
Elokuun Gubbe -terveiset
Heinäkuun Gubbe-terveiset
Kesäkuun Gubbe-terveiset
Toukokuun Gubbe-terveiset
Huhtikuun Gubbe-terveiset
Maaliskuun Gubbbe-terveiset
Helmikuun Gubbe-terveiset
Tammikuun Gubbe-terveiset
Marraskuun Gubbe-terveiset
Joulukuun Gubbe-terveiset

Lisää Gubben Onnellinen vanhuus -kummitoiminnasta voit lukea täältä
www.onnellinen-vanhuus.fi/