Asuntomessut Seinäjoella Villa Roihu
Osta verkkokaupastamme

Villa Roihu

Ajankohtaista | Asuntomessut Seinäjoella 2016

Punaisena hehkuva hirsitalo Villa Roihu on Seinäjoen asuntomessujen näyttävimpiä kohteita.

Yksi ensimmäisistä messualueen ensimmäisinä valmistuneista taloista on Pihlan ykköskohde, upea Mammuttikoti Villa Roihu (kohde 18). Roihu on pohjalaistalojen kortteliin rakennettu moderni hirsitalo. Villa Roihu sopii ikkunavalmistajan esittelykohteeksi hyvin: olohuoneesta aukeaa näkymä pihalle koko talon korkuisen ikkunaseinän kautta, ja yläkertaan tuo valoa myös kadun puolen korkea kiinteä ikkuna. Yläkerrasta aukeavat maisemat patovallin yli Kyrkösjärvelle.

Tulikivimyllyn pohjalaiskorttelin talot tunnustavat Pohjanmaan värejä: punamulta, kaksi kerrosta ja ikkunarivistöt ovat tuttuja alueen perinteisestä rakennustavasta. Villa Roihun seinät hehkuvat punaisena, mutta ikkunoiden karmit ja pellitykset ovat ulospäin hillityn tumman harmaat. Sisäpuolelta karmit ja puitteet ovat valkoisia, joten sisälle tulee mahdollisimman paljon valoa. 

Suuret ikkuna-alat liukuovineen oleskelutiloissa kuuluvat tänäkin vuonna rakentamisen trendeihin: kotiin halutaan valoa ja suurten ikkunoiden ansiosta sisätilat tuntuvat jatkuvan pihalle saakka. Villa Roihun suurin Pihla-ikkuna on peräti 3,3 metriä korkea. 

Villa Roihun seinät hehkuvat punaisena, mutta ikkunoiden karmit ja pellitykset ovat ulospäin jämäkät tumman harmaat. Sisäpuolelta karmit ja puitteet ovat valkoisia, joten sisälle tulee mahdollisimman paljon valoa.

Villa Roihussa kannattaa kiinnittää huomiota myös oviin ja niiden värivalintoihin. Ulko-ovien hiekankeltainen väri sointuu talon pohjalaissävyihin ja keventää kokonaisvaikutelmaa. Sama väri toistuu myös varaston- ja puutarhan ovissa.

Ulko-oven väritys onkin erinomainen tapa piristää talon ilmettä ja tuoda näkyvä tehosteväri rakennukseen. Värikäs ovi myös kertoo vieraille selkeästi sisäänkäynnin paikan. Roihu on hyvä esimerkki ovivalintojen vaikutuksesta on talon kokonaisuuteen. 

Villa Roihu ulko-ovi

Punaiset seinät ja sinapinkeltaiset ovet viittaavat pohjalaiseen rakennusperinteeseen.

Villa Roihu
Kohde 18, Tulikivimylly 3
Huoneistoala 157 m2

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2016 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.