Asuntomessut 2021 Lohja – Pihlan kanssa kohti ympäristöystävällisempää asumista

Asuntomessut 2021 järjestetään Lohjalla 9.7.-8.8. Suomen suosituimpana ikkuna- ja ovivalmistajana olemme jälleen mukana tämän kesän Asuntomessuilla useassa eri kohteessa.

Asuntomessut 2021 -virallisen verkkosivun mukaan messujen näyttämönä toimiva Hiidensalmi on hurmaava alue Lohjanjärven rannalla, vain noin parin kilometrin päässä keskustasta. Asuntomessujen myötä Hiidensalmeen rakentuu monipuolinen uusi asuinalue, joka soveltuu erilaisissa elämäntilanteissa oleville ihmisille.

Asuntomessut 2021 ympäristöystävällisyyden ja kohtaamisten ehdoilla

Ympäristöystävällisyys on yksi Asuntomessut 2021 -tapahtuman kantavista teemoista ja järven rantaan rakennettu messualue sekä messukodit onkin rakennettu kestävyysnäkökulma, sujuva arki sekä kokonaisvaltainen hyvä olo huomioiden.

Pihla & Asuntomessut 2021 – Kohti ympäristöystävällisempää asumista

Me Pihlalla olemme iloisia, että voimme osaltamme vastata tämän Asuntomessut 2021 -tapahtuman ympäristöteemaan omalla toiminnallamme. Meillä Pihlalla ekologisuus ja vastuullinen toiminta ovat erityisen tärkeitä ja osa jokapäiväistä toimintaamme. Työskentelemme jatkuvasti entistä ekologisempien ratkaisujen löytämiseksi ja pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme.

Huolelliset materiaalivalinnat, optimoitu valmistusprosessi ja moderni tuotekehitys ovat tärkeässä roolissa hiilijalanjälkemme pienentämisessä. Lisäksi kuljetusten päästöjen minimoiminen ja kierrätettävyys tuotteen koko elinkaaren osalta auttavat vähentämään energiankulutusta ja siten ilmastovaikutuksia. Esimerkiksi, jo 97 % käyttämästämme puusta on sertifioitua puuta. Valmistamiemme ikkunoiden kierrätysaste on korkea, jopa 99 %. Pihlan ympäristövastuullisuusohjelmamme on vähentänyt tuotteemme hiilijalanjälkeä jopa 16,8 % ja käytämme kaikissa tehtaissamme hiilineutraalia, 100 % pohjoismaisella vesivoimalla tuotettua sähköä. 

Käytämme paljon resursseja tuotteidemme testaamiseen, jotta löydämme entistä ympäristöystävällisempiä tuoteratkaisuja ja voimme olla varmoja niiden kestävyydestä vaativimmissakin rakennusaikaisissa olosuhteissa sekä asiakkaidemme käytössä vuosikymmeniä. Suomessa on jo yli 3 miljoonaa Pihla -ikkunaa ja-ovea, mikä tekee Pihlasta Suomen suosituimman ikkuna- ja ovimerkin.

Koe Suomen suosituimmat ikkunat Asuntomessut 2021 -tapahtumassa

Nykyarkkitehtuuri ja tämän päivän asumisen trendit suosivat edelleen suuria maisemaikkunoita ja tämä on nähtävissä myös tämän vuoden messukodeissa. Koteihin halutaan paljon luonnonvaloa, ja käytännöllisyyttä sekä helppoutta arjen sujuvuudessa arvostetaan. Kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys ovat myös nostaneet päätään rakentamisen ja sisustuksen parissa.

Pihlan kotimaiset ikkunat ja ovet  valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan Suomessa Ruoveden tehtaallamme, monenkymmenen vuoden kokemuksella. Ikkunoissamme on vahvat puurakenteet sekä kestävät ja helppohoitoiset ulkoverhouksen alumiinit, ja lisäksi Pihla-ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Pihla Asuntomessut 2021 -tapahtumassa

Näyttelyosastomme löytyy kohteen 9. Ollikaisen Hirsirakenne – Villa Nordic Stories -talon yhteydestä.
Tervetuloa tutustumaan Suomen suosituimpiin ikkunoihin ja oviin osastollemme!

Kuva: Instagram @villa_nordicstories. Havainnekuva Villa Nordic Stories.

Asuntomessut 2021 Lohja

Tutustu Pihlan kohteisiin Lohjan Asuntomessuilla.