Asuntomessut 2021
Kohde 16: Designtalo Idyll

Designtalo Idyll on hiilineutraali ECO2-koti, joka on ympäristötietoisen asujan valinta.

Designtalo Idyllin ECO2-talon rakenteissa on minimoitu muovinkäyttö ja lämpöeriste on valmistettu uusiutuvasta puukuidusta, joka tasaa sisäilman kosteutta luonnon omalla menetelmällä. Idyllin hiilijalanjälki on hyvitetty koko kodin elinkaaren ajalta. Pihlan ympäristöystävälliset ikkunat sopivatkin siis täydellisesti Idyllin vihreään teemaan.

Voit tutustua kohteeseen virtuaaliesittelun muodossa

Pihlan tuotteiden koko elinkaari on huomioitu ympäristöä kunnioittaen. Huolelliset materiaalivalinnat, optimoitu valmistusprosessi ja moderni tuotekehitys ovat tärkeässä roolissa hiilijalanjälkemme pienentämisessä. Lisäksi minimoimme kuljetuksista syntyviä päästöjä sekä kiinnitämme huomiota kierrätettävyyteen niin raaka-aineiden kuin käyttöikänsä päähän tulleiden tuotteiden kohdalla.

Näyttävää Idylliä kiertää katettu terassi, josta voi ihailla upeaa järvimaisemaa ja vaikka iltaisin auringonlaskua. Idyllistä löytyy Pihlan energiatehokkaat avattavat Varma -ikkunat. Talon Phla -ikkunat on koristeltu idyllisillä ristikoilla, joilla talon koko ulkönäkö on saatu henkimään tiettyä ityylikästä tunnelmaa.

KOHDETIEDOT
Osoite: Lankkukatu 1, LOHJA
Talotyyppi: Omakotitalo
Huoneistoala: 150 m2
Huoneiston kokoonpano: 5 h + k + autokatos ja varasto
Kerrosluku: 2
Talotehdas: Designtalo / DEN Finland Oy
Runkomateriaali: Puu
Julkisivumateriaali: Puu
E-luku: 82
Energiatehokkuusluokka: B
Lämmönlähde: Ilma-vesilämpöpumpppu


Suunnitteletko ikkunaremonttia?

Varaa Pihlan maksuton arviointikäynti, jossa asiantuntijamme auttaa sinua omakotitalon ikkuna- tai oviremontin suunnittelussa. Arviokäynnillä asiantuntijamme kartoittaa ikkuna- ja oviremontin tarpeellisuuden sekä auttaa tuotevalinnoissa.  Samalla saat hinta-arvion remontin kustannuksista.

Tutustu muihin asiakastarinoihin