Asuntomessut 2021
Kohde 9: Ollikaisen Hirsirakenne
Villa Nordic Stories

Asuntomessut 2021 Lohja Villa Nordic Stories

Asuntomessut 2021 Lohjalla 9.7.-8.8.2021

Villa Nordic Stories on yksilöllinen ja ekologinen hirsitalo, joka on rakennettu kestämään aikaa.

Rakentajaperheen ja Ollikaisen hirsirakenteen yhteistyöllä syntynyt upea, moderni hirsitalo on rakennettu aivan Lohjanjärven rannalle. Arkkitehti Virve Rosberg suunnitteli kodin siten, että kodin joka nurkasta voi ihailla upeaa järvimaisemaa. Talo on suunniteltu toimivuus ja tyylikkyys edellä, ja kaikille arjen toiminnoille onkin suunniteltu huolella omat alueensa.

Koti on rakennettu kestävä kehitys silmällä pitäen. Energia- ja lämmitysmuodoiksi onkin valittu mahdollisimman ekologiset ratkaisut, ja kaikki energiaa vaativat kodin laitteet on myös valittu parhaista energialuokista. Pihalle on istutettu paljon hyötykasveja ja autokatokseen laitettiin viherkatto. Ne toimivat kätevästi hiilinieluna.

Voit tutustua kohteeseen virtuaaliesittelun muodossa

Pihlan kotimaiset ikkunat sopivatkin kuin nenä päähän tähän ekologiseen ja upeaan hirsitaloon. Pihlalla otetaan tuotteen koko elinkaari huomioon ympäristöä kunnioittaen. Huolelliset materiaalivalinnat, optimoitu valmistusprosessi ja moderni tuotekehitys ovat tärkeässä roolissa hiilijalanjälkemme pienentämisessä. Lisäksi minimoimme kuljetuksista syntyviä päästöjä sekä kiinnitämme huomiota kierrätettävyyteen niin raaka-aineiden kuin käyttöikänsä päähän tulleiden tuotteiden kohdalla.

Villa Nordic Storiesin upeat järvimaisemat avautuvatkin Pihlan kauniiden kiinteiden ikkunoiden kautta ympäri taloa. Isojen ikkunoiden ohella musta väri on nostanut päätään uudiskohderakentamisen trendinä ja se on nähtävissä myös mustaksi verhoillussa Villa Nordic Storiesin kohteessa. Kohteen suuret lasipinnat mahdollistavatkin kauniin luonnon osaksi sisustusta ja hirsitaloon onkin valittu sisäpuolen vaaleaa hirttä korostamaan myös täysin mustat ikkunat, jotka tuovatkin hienosti ryhtiä sisustukseen jokaisessa huoneessa.

Mustien ikkunoiden kanssa samaa sävyä kotiin on valittu myös mustat kokolasiset terassiovet sekä Profin lasiliukovet. Lasiliukuovet yhdistävät upeat terassit osaksi sisätiloja. Mustat ikkunat sulautuvat myös talon täysin mustaan ulkoverhoiluun ja ne luovat yhdessä tyylikkään ja ajattoman ilmeen kauniille hirsitalolle.

Tutustu Ollikaisen Hirsirakenteen Lohjan Asuntomessujen kohteeseen videoesittelyn kautta.

KOHDETIEDOT
Osoite: Palkkikatu 12, LOHJA
Talotyyppi: Omakotitalo
Huoneistoala: 199 m2
Kerrosala: 264 m2
Huoneiston kokoonpano: 7 h + halli + k + s + autotalli + autokatos
Kerrosluku: 2
Talotehdas: Ollikaisen Hirsirakenne Oy
Runkomateraali: Hirsi
Julkisivumateriaali: Hirsi, suomalainen liuskekivi
E-luku: 107
Energiatehokkuusluokka: B
Lämmönlähde: Ilma-vesilämpöpumppu


Suunnitteletko ikkunaremonttia?

Varaa Pihlan maksuton arviointikäynti, jossa asiantuntijamme auttaa sinua omakotitalon ikkuna- tai oviremontin suunnittelussa. Arviokäynnillä asiantuntijamme kartoittaa ikkuna- ja oviremontin tarpeellisuuden sekä auttaa tuotevalinnoissa.  Samalla saat hinta-arvion remontin kustannuksista.

Tutustu muihin asiakastarinoihin