Asuntomessut 2021
Kohde 15: Ainoakoti
Ainoa Fiksu

Ainoakodin Fiksu-mallin talon suunnittelussa on otettu huomioon asumisen uudet trendit, kuten avarat oleskelutilat yhdistettynä keittiöön, isot ikkunat ja tehokas neliöden käyttö.

Oma erillinen saunarakennus tuo loma-asunnon tuntua kotiin. Lisäksi saunatupa tarjoaa omaa rauhaa etätyötä tekevälle tai vaikka yövieraille. Ainoa FIksun energiatehokas elementtirakentaminen on ympäristöystävällinen valinta. Elementtitehtaalla kierrätetään ja hyödynnetään lähes kaikki syntynyt jäte.

Voit tutustua kohteeseen virtuaaliesittelun muodossa

Pihlan kotimaiset energiatehokkaat ikkunat sopivat Ainoa Fiksun energiatehokkaaseen sekä ympäristöystävälliseen rakentamiseen. Pihlan tuotteiden koko elinkaari otetaan huomioon ympäristöä kunnioittaen. Huolelliset materiaalivalinnat, optimoitu valmistusprosessi ja moderni tuotekehitys ovat tärkeässä roolissa hiilijalanjälkemme pienentämisessä.

Ainoa Fiksusta löytyy energiatehokkaita Pihlan avattavia sekä kiinteitä Varma -ikkunoita. Olohuone-keittiö-tilaa sekä saunatupaa koristaa lattiasta katonrajaan ulottuvat isot kiinteät ikkunat, jotka tuovat paljon valoa sisälle. Makuuhuoneissa on myös isot ikkunat tuuletusikkunoilla. Keittiön välitilaan on haluttu kiinteät ikkunat tuomaan lisää luonnonvaloa myös keittiöön.

KOHDETIEDOT
Osoite: Lankkukatu 3, LOHJA
Talotyyppi: Omakotitalo
Huoneistoala: 110 m2
Huoneiston kokoonpano: 4 h + k + s + autokatos/varasto
Kerrosluku: 1
Talotehdas: DEN Finland Oy
Runkomateraali: Puu
Julkisivumateriaali: Puu
E-luku: 112
Energiatehokkuusluokka: B
Lämmönlähde: Ilma-vesilämpöpumppu