Asuntomessut 2021
Kohde 14: Dekotalo
Dekotalo Kuulas

Asuntomessut 2021 Lohja Dekotalo Kuulas

Dekotalo Kuulaan suunnittelun lähtökohtana on ollut tehokas tilankäyttö sekä avarat ja valoisat sisätilat.

Dekotalo Kuulas on Dekotalon avara ja valoisa koti, jonka sydämen muodostaa yhtenäinen keittiö-olohuone, johon kodin muut tilat liittyvät. Oleskelutiloissa on hulppea kolmen metrin huonekorkeus sekä katonrajaan asti ulottuvat ikkunat, mitkä tekevät tilasta avaran ja valoisan.

Tämän messukodin oleskelutilaa ympäröi suuret Pihlan kiinteät Varma -ikkunat, jotka avaavat sisätilat suoraan taloa ympäröivälle terasille. Kohteen makuuhuoneista löytyy myös Pihlan Varma avattavat ikkunat tuuletusikkunoineen. Samaa sävyä ikkunoiden kanssa on myös kohteen ovet. Pääovi, M20, on valittu Pihlan Modernista mallistosta ja varastonovi sekä kodinhoitohuoneen palo-ovi on valittu sointumaan yhteen. Suurten ikkunoiden vierelle haluttiin myös kokolasiset terassiovet maksimoimaan sisälle tulevan valon määrän.

Voit tutustua kohteeseen virtuaaliesittelun muodossa


KOHDETIEDOT
Osoite: Lankkukatu 4, LOHJA
Talotyyppi: Omakotitalo
Huoneistoala: 129 m2
Huoneiston kokoonpano. 4 h + k + ph + autokatos/varasto
Kerrosluku: 1
Talotehdas: Deko-Talo Oy
Runkomateriaali: Puu
Julkisivumateriaali: Puu
E-luku: 107
Energiatehokkuusluokka: B
Lämmönlähde: Ilmalämpöpumppu


Suunnitteletko ikkunaremonttia?

Varaa Pihlan maksuton arviointikäynti, jossa asiantuntijamme auttaa sinua omakotitalon ikkuna- tai oviremontin suunnittelussa. Arviokäynnillä asiantuntijamme kartoittaa ikkuna- ja oviremontin tarpeellisuuden sekä auttaa tuotevalinnoissa.  Samalla saat hinta-arvion remontin kustannuksista.

Tutustu muihin asiakastarinoihin