Ikkuna­remontti rivitaloyhtiössä vaatii luotettavan kumppanin

Vankka kokemus ja luja ammattitaito takaavat, että Pihlan tekemä rivitaloyhtiön ikkunaremontti toteutuu budjetin rajoissa ja sovitussa aikataulussa.

Pihla on Suomen suosituin ikkuna- ja ovimerkki

Olemme valmistaneet kotimaisia laadukkaita ikkunoita ja ovia myös rivitaloyhtiöiden tarpeisiin jo yli 20 vuoden ajan ja toteutamme vuosittain satoja taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremontteja taloyhtiön koosta riippumatta. Koulutetut projektipäällikkömme pitävät huolen siitä, että rivitaloyhtiönkin ikkunaremontti on alusta loppuun hyvissä käsissä.

Tutkitusti paras asennus ja projektinhoito

Asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin.

Edistyksellisimmät tuotteet

Rivi- ja kerrostalojen ikkunaremonttien vahvana ammattilaisena meiltä löytyy aina tarvetta vastaavat ratkaisut.

Luotettavin ja ammattitaitoisin kumppani

Ikkunaremonttimme on tehty isännöitsijälle, taloyhtiölle ja asukkaille vaivattomaksi.

Ikkunaremontti Pihlan kanssa on paras valinta kaikenkokoisille rivitaloyhtiöille

Rivitaloyhtiön ikkunaremontti vaikuttaa asukkaiden elämään ja asumisen laatuun vuosikymmenten ajan. Niinpä remontti syytä valmistella ja toteuttaa huolella. Monessa rivitaloyhtiössäkin näin merkittävä investointi tehdäänkin vain kerran tai kahdesti koko elinkaaren aikana.

Rivitalossa ikkunaremontin kesto yhden asunnon kohdalla on yleensä vain 1–2 päivää.

Huomioi nämä 5 asiaa taloyhtiön ikkunaremontissa myös rivitalossa

Rivitaloyhtiönkin ikkunaremontti vaatii tiettyjen asioiden huomioimista ja ennakkosuunnittelua jo ennen kilpailuttamista, jotta lopputulos vastaa varmasti taloyhtiön ja asukkaiden tarpeisiin.

Kokosimme oppaan niistä asioista, jotka huomioimalla ikkunaremontti taloyhtiössä lähtee oikeille raiteille heti kilpailuttamisesta lähtien.

Harkinnassa rivitaloyhtiön ikkunaremontti? Hyödynnä Pihla Taloyhtiö -palvelu!

Taloyhtiöiden hallituksille, isännöitsijöille ja suunnittelualan ammattilaisille tarkoitettu maksuton palvelu mahdollistaa asiantuntijoidemme ammattitaidon hyödyntämisen jo paljon ennen varsinaista rivitalon ikkunaremonttia.

Taloyhtiön ikkunaremontti yllätti positiivisesti jokaisen asukkaan

Helsingin Pasilan As Oy Hopea-Salpaan tehtiin ikkuna- ja oviremontti, jossa parantui niin talojen ulkonäkö kuin asumisviihtyvyyskin. Erityiskiitosta Pihlan toteuttama asunto-osakeyhtiön ikkunaremontti sai parantuneesta ilmanvaihdosta, hyvin hoidetusta projektista sekä mukavasta ja ammattimaisesta asennusryhmästä.

Totta vai tarua? 10 myyttiä taloyhtiön ikkunaremontista

Onko taloyhtiön ikkunaremontti putkiremonttiin verrattava ponnistus? Voiko ikkunavalinnoilla vaikuttaa ilmanvaihtoon tai mobiilikuuluvuuteen? Venyykö ikkunaremontissa aina joko aikataulu tai budjetti? Tuottaako ikkunaremontti lisätöitä isännöitsijälle?

Taloyhtiön ikkunaremontti – Usein kysyttyjä kysymyksiä

Taloyhtiön ikkunaremontti rivitalossakin on tärkeä investointi ja projekti, joka on syytä suunnitella huolella. Ikkunaremontti rivitaloyhtiössä herättää kysymyksiä paitsi asukkaissa myös isännöitsijöissä ja yhtiöiden hallituksissa. Ohesta löydät vastauksia muutamiin yleisimpiin kysymyksiin ja voit aina myös kääntyä asiantuntijoidemme puoleen saadaksesi tarkempaa tietoa omaan taloyhtiöösi liittyen.

Avainsanat: ikkunaremontti kerrostalo kesto hinta

Taloyhtiön ikkunaremontin hinta? Paljonko remontti maksaa?

Taloyhtiön ikkunaremontin hinta vaihtelee tapauskohtaisesti vielä enemmän kuin omakotitalojen kohdalla, sillä taloyhtiöt ovat sekä kooltaan ja olosuhteiltaan hyvinkin vaihtelevia. Helpoin tapa selvittää taloyhtiön ikkunaremontin hinta tai ainakin suuntaa antava suuruusluokka on kääntyä ikkunaremonttien asiantuntijan puoleen. Pihla-asiantuntijat voivat esimerkiksi laatia ennakkotarjouksen tai budjettitarjouksen taloyhtiön hallituksen käyttöön sekä tarjota työkaluja tiedottamiseen ja kilpailuttamiseen.

Kauanko taloyhtiön ikkunaremontti kestää?

Asunto-osakeyhtiön ikkunaremontin kokonaiskesto riippuu pitkälti yhtiön koosta. Kokeneet ja koulutetut projektipäällikkömme pitävät huolen remontin etenemisestä turvallisesti, siististi ja sovitussa aikataulussa. Sertifioitu asennus takaa, että remontti toteutuu luotettavasti ja joustavasti talon elämä huomioiden.

Yksittäisen asunnon kohdalla remontti saadaan valmiiksi yleensä yhden päivän aikana. Heti vanhan ikkunan purkamisen jälkeen asennetaan uusi ikkuna suoraan ja aukko on avoinna yleensä vain noin keskimäärin 15 minuutin ajan. Niinpä asunnon jäähtymisestä ei tarvitse huolestua, vaikka ikkunaremontti taloyhtiössä tehtäisiin talviaikaan.

Voiko asunnossa asua ikkunaremontin aikana?

Kyllä voi. Taloyhtiön ikkunaremontti on vaikkapa putkiremonttiin verrattuna selkeästi huolettomampi kokonaisuus, joka vaikuttaa hyvin vähän asukkaiden arkeen.

Miten taloyhtiön ikkunaremontti on otettava huomioon asunnossa?

Asukkaiden vastuulle kuuluvat ikkunaremontin ennakkovalmistelut eli lähinnä huonekalujen siirrot, verhojen poistot, kukkien ym. esineiden siirrot ikkunoiden läheisyydestä sekä ikkunan välittömässä läheisyydessä olevien huonekalujen suojaaminen pölyltä. Asentajat suojaavat kulkuväylät ja ikkunan edustan asennusmatolla ikkunaremontin yhteydessä.

Koko taloyhtiölle toimitetaan yleistiedote noin viikkoa ennen työmaan aloitusta. Lisäksi jokaista huoneistoa tiedotetaan aina erikseen 1–2 päivää ennen asunnon ikkunaremontin aloitusta.

Miksi Pihla on paras kumppani taloyhtiön ikkunaremonttiin?

Pihla on luotettava ja taloudellisesti vakavarainen yritys, jolta löytyy kokemusta ja ammattitaitoa sekä Suomen edistyksellisin tuotemerkkivalikoima taloyhtiöiden tarpeisiin. Asennuksen sujuvuus ja tuotteiden tarjoama parannus asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen ovat vahva käyntikortti Pihlalle. Lisäksi tyytyväistet asiakkaat ovat vahva referenssi Pihlalle.

Miksi taloyhtiön ikkunaremontti kannattaa tehdä ajoissa?

Huonokuntoisiin ikkunoihin ei tule kiinnitettyä välttämättä huomiota, jos niissä ei ole suuria näkyviä vikoja. Silti ne voivat aiheuttaa vetoa, melua ja huomattavia kohotuksia lämmityskustannuksiin. Pihlan kotimaisten ikkunoiden avulla taloyhtiö säästää energiaa ja euroja, mikä helpottaa päästöstä tehdä ikkunaremontti. Isännöitsijän kannalta ikkunaremonttiin ryhtyminen tarkoittaa esimerkiksi vähemmän yhteydenottoja vanhojen ikkunoiden ongelmista.