Pihlan arvontavoittajan ikkunat asennettiin Jyväskylässä

Vuoden 2022 kesällä Pihla arpoi yhdelle onnekkaalle 3000 euron arvosta ikkunoita ja ovia. Arvontavoitto meni Jyväskylään Jaakko Koivistoiselle, joka osaavana miehenä asensikin voittorahoilla hankitut neljä ikkunaa itse. Sopiva aika ikkunanvaihdolle löytyi tämän vuoden kesältä, ja kysyimme nyt asennuksen jälkeen, miltä uudet ikkunat tuntuvat. 

Arvontaan osallistumisesta oli kerennyt kulua jo useampi kuukausi, kun puhelin soi.  

– Hyvältähän se tuntui, ei siitä pääse mihinkään. Yllätyksenähän se tuli, kun vaikka mihin sitä nimensä joka paikkaan kirjoittaakin, niin ei sitä yleensä ole mitään tullut, Jaakko pohdiskelee. 

Koivistoisen yksitasoinen talo on rakennettu 1976, ja asuinvuosia siinä on ehtinyt kertyä kahdeksan. Vanhat ikkunat olivat alkuperäiset, eli jo lähes 50 vuotta vanhat. Nyt taloon vaihdettiin neljä aurinkoiseen ilmansuuntaan olevaa ikkunaa, jotka olivat heikoimmassa kunnossa. Muut ikkunat jäivät vaihdettavaksi myöhemmin. 

– Ajateltiin, että jos sattuu arvontavoitto, niin sitten lähdetään tekemään. Jollain aikavälillä tietenkin olisi vaihdettu joka tapauksessa.  

Ero entiseen on Jaakon mukaan suuri. Vanhat ikkunapuitteet olivat tummanvihreät ja myös sälekaihtimet olivat vihreät. Uudet valkoiset puitteet muuttavat siis huoneiden ilmettä dramaattisesti. 

– Valoisuutta on tullut paljon lisää, etenkin kun vanhoissa ikkunoissa oli puiset tuuletusluukut. 

Talon makuuhuoneisiin valittiin Pihla Varma -avattavat ikkunat tuuletusikkunoilla, hyönteispuitteilla ja Inka-sälekaihtimilla. Ikkunat varusteltiin myös KLIK -raitisilmaventtiileillä, jotka selvästi paransivat huoneiden korvausilman saantia. Olohuoneeseen asennettiin yksi leveä ja matala avattava Varma-ikkuna.


ENNEN IKKUNAREMONTTIA

IKKUNAREMONTIN ASENNUS JA JÄLKEEN

Uudet ikkunat kaunistivat omakotitalon

Uudet ikkunat kaunistivat omakotitalon

Remontin myötä koko talon julkisivu kaunistui raikkaan valkoisten ikkunoiden ja uusien ovien myötä. Etelän puolen ikkunoihin valittu Auringonsuojalasi on myös koettu toimivaksi aurinkoisilla säillä eikä sälekaihtimia tarvitse enää pitää koko aikaa kiinni.

Uudet ikkunat kaunistivat omakotitalon

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: