Arvoimme syksyllä 2022 oviarvontaan osallistuneiden kesken unelmien ulko-oven

Oviarvonnan voitto osui Jennylle Ouluun ja ovi on nyt asennettu paikoilleen. Voitto tuli todellakin tarpeeseen, sillä ulko-oven vaihtamista uuteen oli harkittu jo kauan.

Oululainen Jenny Toratti voitti Pihlan syksyllä 2022 järjestetyssä oviarvonnassa kotiinsa uuden ulko-oven. Ovivoitto osui kohdalle jo 2022 vuoden lokakuun alkupuolella, mutta oven asennus tehtiin nyt seuraavana kesänä, kun vaihdolle oli sopiva aika. Oviarvonnan voitto tuli tarpeeseen, sillä ulko-oven vaihtamista oli harkittu jo pitkään.

Jenny valitsi kaunista keltaista perinnemallista taloaan koristamaan ulko-oven Pihlan Moderni-mallistosta. Moderni-malliston ovimalli M21 on neljällä pienellä lasiaukolla varustettu monikäyttöinen ovimalli, joka sopii ulkomuodoltaan yhteen monenlaisten julkisivujen kanssa.

Ovi valittiin kaksivärimaalauksella eli oven sisäpuoli on sisustukseen erinomaisesti sopiva valkoinen ja ulkopuoli julkisivuun kontrastia tuova musta. Ulko-oven yläpuolelle valittiin vielä valoa pimeneviin iltoihin tuova Pihla Valo. Liiketunnistimella varustettu Pihla Valo korostaa tyylikkäästi talon julkisivua ja osana muuta ulkovalaistusta, sillä varmistetaan sisäänkäynnin ja kulkuväylien riittävä valaistus.

Tutustu muihin referensseihimme

Uusi ulko-ovi pitää vilun ja melun loitolla

Uusi ulko-ovi pitää vilun ja melun loitolla

Oviarvonnan voittajan Kaisun talon vanha pääovi oli jo tullut tiensä päähän lämpö- ja äänieristävyytensä osalta, sekä oven ulkonäkö oli kärsinyt vuosien saatossa. Termo-oviarvonnassa voitettu ovi olikin erittäin tervetullut muutos kotiin!

 

Uusi ulko-ovi pitää vilun ja melun loitolla
Punainen omakotitalo sai raikkaan ilmeen uusilla ikkunoilla

Punainen omakotitalo sai raikkaan ilmeen uusilla ikkunoilla

Remontin myötä koko talon julkisivu kaunistui raikkaan valkoisten ikkunoiden ja uusien ovien myötä. Etelän puolen ikkunoihin valittu Auringonsuojalasi on myös koettu toimivaksi aurinkoisilla säillä eikä sälekaihtimia tarvitse enää pitää koko aikaa kiinni.

Punainen omakotitalo sai raikkaan ilmeen uusilla ikkunoilla

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: