Pihla Varma - Suomen säihin suunniteltu - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Pihla Varma – Suomen säihin suunniteltu

Pihla Varma on Suomen oloihin kehitetty 1+2 -lasinen puu-alumiini-ikkuna. Varman erinomaiset säänkesto-ominaisuudet ovat nostaneet sen maamme suosituimmaksi ikkunamalliksi. Varman laajasta valikoimasta löytyy varmasti oikea ratkaisu niin uudiskohteisiin kuin saneeraukseen. Kahdesta sisäänpäin aukeavasta puitteesta koostuva Pihla Varma sulkeutuu tiiviisti ja pitää sekä kylmän että ulkomelun loitolla.

Pihla Varma A-malli

Tekniset tiedot

  • Ikkunan tyyppi MSE 1+2
  • Energialuokka: A+, A, tai B lasituksesta riippuen
  • U-arvo:  0,8 – 1,0 W/m2K lasituksesta riippuen
  • Sisäpuitteessa kaksinkertainen selektiivinen eristyslasi, jossa Argon-kaasu ja komposiittivälilista (RAL 7035)
  • Ulkopuitteessa tasolasi
  • Karmin syvyys 130, 170 tai 210 mm
  • Karmin vahvuus 42 mm, välikarmin vahvuus 50 mm
  • Karmi ja sisäpuitteet mäntyä
  • Karmin ulkoverhous ja ulkopuite alumiinia

 

Pihla Varma B-malli

Soveltuvuus

Pihla Varma on luotettava jokasään monikäyttöikkuna ja se sopii ikkunaksi kaikkiin kohteisiin, kuten kerros-, rivi- ja omakotitaloihin. Ikkunan edistyksellinen tiiviys ja energiatehokkaat lasitukset takaavat varman lopputuloksen niin uuden rakentajalle kuin vanhan korjaajalle.

Käytettävyys

Uusien ikkunoiden kanssa elämä on helpompaa. Sisäänpäin aukeava tuuletusikkuna on helppo ja kevyt avata ja sulkea yhdestä painikkeesta. Ikkunoiden pesu on myös turvallisempaa, kun kaikki puitteet avautuvat sisäänpäin, ja koko ikkunan voi pestä sisältä käsin.

 

Lisätietoa

Mänty
Väritön
Pähkinä
TM-1806
Tammi
TM-1802
Valkolakka
TM-1771
Valkoinen
RAL 9010
Tummanruskea
RR32
Harmaa
RR22
Tummanharmaa
RAL 7024
Värit ja materiaalit

Ikkunoiden puuosien pintakäsittelynä on joko peittomaalaus tai kuullotus. Puuosien vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y. Kuullotettujen värisävyt ovat väritön mänty, pähkinä TM-1806, tammi TM-1802 ja valkolakka TM-1771. Alumiiniprofiilit ovat pulverimaalattuja. Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RR22, tummanharmaa RAL 7024 ja tummanruseka RR32.


Kuva: Kuultokäsittely ja alumiinipinnat

Cotswold

Stippolyte

Flemish

Satiini

Lasivaihtoehdot

Pihla Varman sisäpuitteessa on kaksinkertainen eristyslasielementti, selektiivilasit, TGI-välilista (RAL 7035) ja argon-kaasu. Alumiiniulkopuitteessa on tasolasi. Lasivahvuudet ja -rakenteet mitoitetaan ikkunan koon ja olosuhteiden mukaan. Vakiolasituksen lisäksi valittavana on mm. auringonsuoja- ja meluntorjuntalaseja sekä näkösuojaa antavia tai huurtumista ehkäiseviä laseja.


Kuva: Lasivaihtoehdot

INKA sälekaihdin

Koristeristikot, hyönteispuite ja tuuletusikkuna

Suora painike ja Ovaali painike

Lisävarusteet

Uusiin ikkunoihin voi tilata asumisviihtyisyyttä helpottavia lisävarusteita, kuten hyönteispuitteet ja sälekaihtimet, joista sälekaihtimet asennetaan jo tehtaalla paikoilleen. Katso Ikkunoiden lisävarusteet.


Kuva: Lisävarusteet Pihla Varma ikkunoihin

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.