Termo BLACK – nelilasinen puu-alumiini-ikkuna

Termo BLACK on kaksipuitteinen puualumiini-ikkuna, jonka molemmissa puitteissa on kaksinkertainen eristyslasielementti. Nimensä mukaisesti Termo BLACK on kokonaan musta, sekä sisältä että ulkoa.

Perinteiseen kolmilasiseen ikkunaan verrattuna nelilasisella ikkunarakenteella saavutetaan parempi lämmöneristävyys, sekä hyvä suoja auringon lämpösäteilyä vastaan. Samalla asumisviihtyvyys kohentuu merkittävästi.

Termo BLACK -ikkunan painikkeet ovat mustat tai hopean väriset.

Termo BLACK – Tyylikäs musta avattava ikkuna

Voit valita ikkunasi mallin, tyylin, värityksen ja yksityiskohdat alla olevissa valikoissa esitellyistä vaihtoehdoista.

Malli

Välikarmeilla ikkuna voidaan jakaa usempaan osaan joko pysty- tai vaakasuunnassa. Voit valita samankokoiset ruudut tai määrittää itse vaaka- tai pystyvälikarmin sijainnin, kunhan ne eivät ole liian lähellä ikkunan reunaa (pystyvälikarmi vähintään 390 mm ja vaakavälikarmi vähintään 400 mm ikkunan reunasta).

A-malli

A-malli

B-malli

BO-malli

Tuuletusikkuna oikealla.

BV-malli

Tuuletusikkuna vasemmalla.

D-malli

Tuuletusikkunat reunoilla.

DT-malli

Kaksi pystyvälikarmia.

E-malli

Yksi vaakavälikarmi.

T-malli

Kolmeruutuinen.

Sisäpuitteen muoto

Termo BLACK on saatavilla modernin tyylikkäällä sisäpuitteella.

Suorareunainen sisäpuite

Suorareunainen sisäpuite

Lasivaihtoehdot

Vakiolasituksen sijaan voit valita Pihla-ikkunaasi tarpeen mukaan lasin, joka tarjoa suojaa esimerkiksi melua tai auringonsäteilyä vastaan.

Lisävarusteet

Pihlalla on laaja valikoima lisävarusteita, joilla ikkunoista voi muovata juuri sellaiset kuin haluaa ja tarvitsee. Mikäli tarvitset lisävarusteita tai varaosia jo käytössä oleviin ikkunoihin, voit ostaa niitä Pihla Verkkokaupasta.

Mitat

Ikkunan leveys ja korkeus ilmoitetaan millimetreinä karmin ulkoreunasta ulkoreunaan. 

Leveyden ja korkeuden voi valita 10 mm välein.

Leveys290–3540 mm
Korkeus290–3540 mm
Karmin max. pinta-ala6 m²
Puitteen max. pinta-ala4 m²
Karmisyvyys

Karmisyvyys tarkoittaa ikkunan karmin sisä- ja ulkoreunan välistä mittaa. Karmin vahvuus 42 mm, välikarmin vahvuus 50 mm.

Kapea karmisyvyys130 mm
Normaali karmisyvyys170 mm
Leveä karmisyvyys210 mm
Tekniset tiedot
  • Molemmissa puitteissa kaksinkertainen eristyslasielementti, selektiivilasit, energiatehokas musta SuperSpacer -välilista ja argon-kaasu
  • Ulkopuitteessa huurtumista ehkäisevä lasitus
  • Kolminkertainen tiivistys
  • Karmi ja sisäpuitteet mäntyä
  • Karmin ulkoverhous ja ulkopuite alumiinia

Tarkemmat tiedot löydät tuotekortista.

Lämmönläpäisykerroin
U-arvo1,0
Äänenvaimennus
dB – Rw+Ctrjopa 45

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden valintaan? Tai kenties tarkemman hinta-arvion?

Löydä lähin Pihla-asiantuntija

Kokemukset

Katso ja kuuntele, mitä rakentajat, remontoijat, isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitukset sekä asukkaat kertovat kokemuksistaan Pihlan kanssa.

3 syytä valita Pihla

Suomessa on jo yli 2,5 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea, mikä tekee Pihlasta markkinoiden suosituimman ikkuna- ja ovimerkin. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

1

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus. Huippulaadukkaissa tuotteissamme on monipuoliset käyttömahdollisuudet, viimeistelty ja yhtenäinen ulkonäkö sekä pitkä käyttöikä.

2

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu. Teemme jatkuvaa tuotetestausta ja kehitämme tuotteitamme, mikä takaa pitkät takuuajat.

3

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen. Siksi myös Suomen suurimmat talovalmistajat, rakennusliikkeet ja rautakaupat luottavat Pihlan laatuun ja palveluun. Meillä on koko Suomen kattava ja koulutettu jälleenmyynti- ja asennusverkosto.