Varaston ikkuna

Varaston ikkunaksi Pihlan ikkunavalikoimasta suositellaan erityisesti Vieno- tai Varma-rakenteista ikkunaa joko avattavana tai kiinteänä. Jokainen Pihlan varaston ikkuna valmistetaan mittatilaustyönä modernissa tehtaassamme.

Tutustu Pihlan ikkunamalleihin

Varaston ikkunaksi sopivat ikkunamallit on merkitty harmaalla Vieno-ikonilla ja vihreällä Varma-ikonilla, jotka löytyvät lähes jokaiselta ikkunamallilta.

Varaston ikkunankin tulee olla varmasti hyvä

Varastot ovat tyypillisesti puolilämpimiä tai lämpimiä tiloja, joiden ikkunoilta ei vaadita niin paljon lisäominaisuuksia, kuin kodin sisätilojen ikkunoilta. Myös varaston ikkunan on hyvä kuitenkin olla laadukas ja lämpöä eristävä, sillä näin varaston lämmityskustannukset saadaan pidettyä matalampina tinkimättä tilan lämmöstä.

Varaston ikkuna sopii jokaiseen julkisivuun

Pihla varaston ikkunat toimitetaan aina pintakäsiteltyinä. Varastonkin ikkunoiden sisäpuolen suosituin väri on edelleen valkoinen, mutta myös muiden värien käyttö on yleistynyt sitä mukaa, kun ikkunoita on alettu huomioida yhä enemmän sisustuksessa. Myös varaston sisustus on tärkeä, joten varaston ikkunaankin voi valita mieluisan sisäpuolen värin, joka soveltuu varaston sisätilojen ilmeeseen.

Pihlan varaston ikkunoiden ulkopuolen alumiiniosiin voi valita päärakennuksen ja varaston julkisivuihin parhaiten sopivan sävyn vakioväreistä tai, mikäli näistä ei sopivaa löydy niin RAL-värikartastosta löytyy laaja valikoima värisävyjä.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.

Tee ympäristöteko ja jätä Pihlan verran pienempi hiilijalanjälki

Pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme.

Olemme sitoutuneet puolittamaan CO2-päästömme vuoteen 2030 mennessä ja tavoittelemme hiilineutraaliutta 2050 mennessä. Tehtaallamme on myös käytössä kolmannen osapuolen eli verifioima ympäristötuotekortti, jolla seuraamme tuotteemme hiilijalanjäljen kehitystä.

Pihla on Suomen suosituin ikkuna- ja ovimerkki

Suomessa on jo yli 3 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus.

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen.

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: