Tyyliä ja helppokäyttöisyyttä uusilla ikkunoilla

Tea ja Nicklas Lembidakis valitsivat kotiinsa Pihla ikkunat. Ikkunaremontti viimeisteli laajasti remontoidun omakotitalon ilmeen ja lisäsi sisätilojen valoisuutta. Vanhat tummat puunväriset karmit vaihtuivat valkoisiin integroiduilla kaihtimilla varustettuihin Pihla Varma ikkunoihin.

Helsinkiläisellä pientaloalueella sijaitsevan kivitalon ikkunat olivat palvelleet talon eri asukkaita 1960-luvulta alkaen ja olivat nyt vaihtokunnassa.

-Ikkunat vetivät tiivistämisestä huolimatta, maalipinta oli pahassa kunnossa ja ne pimensivät taloa, Nicklas Lembidakis kuvailee vanhoja ikkunoita.

Pariskunta oli suunnitellut ikkunaremonttia jo jonkin aikaa ja asiasta oli keskusteltu muun muassa remontin teettäneen naapurin kanssa. Tea lähestyi Pihlan edustajia Omakoti-messuilla ja sopi arviokäynnistä. Pihlan valtuutettu jälleenmyyjä, Mondosec Oy, hoitaa kokonaisvaltaista ikkunoiden asennus ja myyntipalvelua pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla.

-Arviokäynti kesti muutaman tunnin ja saimme hyvän käsityksen kokonaisuudesta aina aikatauluista tuotevalintoihin. Mondosec vakuutti meidät ammattitaidollaan, Tea muistelee.

Tuotteiden toimitukseen kului noin kuusi viikkoa, minkä jälkeen tapahtui asennus. Taloon asennettiin 13 kolmelasista integroidulla sälekaihtimella varustettua Pihla Varma ikkunaa. Vanhat ikkunat olivat sisäpuolelta tummat, mutta uusien ikkunoiden sisäpuoliseksi väriksi valittiin valoisuutta ja tilan tuntua korostava valkoinen.

Asennus oli päivässä ohi ja uudet ikkunat tuovat nyt taloon asumismukavuutta, valoisuutta ja viimeistelevät talon tyylikkään julkisivun.

-Olemme tyytyväisiä remontin vaivattomuuteen ja hyvään lopputulokseen. Erityisesti integroidut kaihtimet tuovat helppokäyttöisyyttä arkeen. Ei ole roikkuvia naruja, Tea toteaa.