Ikkunoiden lisävarusteet - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Ikkunoiden lisävarusteet

Pihlalla on laaja valikoima lisävarusteita, joilla ikkunoista voi muovata juuri sellaiset kuin haluaa ja tarvitsee. Mikäli tarvitset lisävarusteita tai varaosia jo käytössä oleviin ikkunoihin, voit ostaa niitä Pihla Verkkokaupasta.


Antenni

Modiilidatalle väylä kotiin ikkunaan integroidun antennin avulla. Pihla -ikkunoihin integroitava antenni vähentää talon rakenteiden aiheuttamaa signaalin vaimennusta ja mahdollistaa luotettavan mobiiliverkon myös talon sisälle.

Huomaamattomasti ikkunan karmiin asennettu antenni ei tarvitse sähköä ja se on täysin huoltovapaa.

  • Näkymätön passiiviantenni on kestävä, turvallinen ja huoltovapaa
  • Patentoitu ratkaisu varmistaa kuuluvat puhelut ja toimivat yhteydet 3G-, 4G- ja 5G-verkossa operaattorista riippumatta
  • Ei vaikuta ikkunan muuhun toimintaan eikä rajoita käyttöä: esimerkiksi sälekaihtimet tai pinnoitetut lasit, kuten huurtumaton lasi, eivät vaikuta signaaliin

Pihla Antenni asennetaan tehtaalla ikkunoihin, eikä se vaikuta asennusprosessiin tai ikkunan muihin ominaisuuksiin. Pihla Antenni on erinomainen ratkaisu kohteissa, joissa talon rakenteet saattavat vaimentaa signaalia. Antenni on suunniteltu yhdessä StealthCase Oy:n kanssa.

Lisätiedot

Valittavissa avattaviin Pihla Varma ikkunoihin.

ICON-PDF Tuotekortti Pihla Antenni


 

Tuuletusikkuna

Tuuletusta varten ikkuna voidaan varustaa tuuletusikkunaheloituksella, jolloin ikkunan avaaminen ja sulkeminen käy helposti yhdestä painikkeesta.

Tuuletusikkunaan on asennettu AutoLock-aukipitolaite (vanhemmissa ikkunoissa WF250 tai MORITE), joka kytkee ikkunan sisä- ja ulkopuitteet toisiinsa sekä pitää ikkunan tuuletusasennossa. Sisäpuitteeseen asennettu pitkäsulkija sulkee ikkunan tiiviisti.

Tuuletusikkunan aukipitolaite

Kuva: Autolock-aukipitolaite malli-ikkunassa

Lisätiedot

Valittavissa tuotteisiin Pihla Varma ja Pihla Termo.

ICON-PDF Tuotekortti Autolock välisuljin


Sälekaihtimet

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet on vaivattominta hankkia ikkunatoimituksen yhteydessä, jolloin ne asennetaan ikkunaan jo tehtaalla. Vakioväri valkoisen lisäksi muita värivaihtoehtoja on saatavilla useita kymmeniä. Sälekaihtimen säleitä kääntämällä voi huoneen valoisuutta säätää ja samalla rajoittaa auringon suoraa paistetta. Lisäksi sälekaihtimia voidaan käyttää näkösuojana. Sälekaihtimen voi myös nostaa kokonaan ylös ikkunan edestä.

Tuoteturvallisuustiedot

Narut on pidettävä pienten lasten ulottumattomissa, jotta tapaturmilta vältytään. Narut voivat kiertyä lapsen kaulan ympärille. Älä sijoita sänkyjä, kehtoja tai huonekaluja narullisten kaihdinten lähettyville. Älä liitä naruja yhteen. Varmista, etteivät narut kierry toisiinsa ja muodosta silmukkaa.

Suosittelemme pitämään kaihtimet alas laskettuina, jolloin kaihdinten vetonarut eivät jää roikkumaan ikkunan ulkopuolelle ja muodosta turvallisuusriskiä erityisesti pienille lapsille. Jos kaihtimet nostetaan ylös esim. ikkunan huoltamisen ajaksi, on varmistettava että ikkunan ulkopuolelle jäävät vetonarut ovat kaikissa tilanteissa pienten lasten ulottumattomissa. Pienillä lapsilla tarkoitetaan tässä 0-42 kuukauden ikäisiä lapsia.


Integroitu sälekaihdin

Integroitu sälekaihdin

Pihla INKA sälekaihtimet – integroitu malli

Integroidun Inka sälekaihtimen säleiden kääntö sekä kaihtimen nosto ja lasku tapahtuvat sisäpuitteen pinnassa olevasta säätönupista. Kaihdin voidaan nostaa osittain tai kokonaan ylös, kaihtimen näkyviin jäävä nostonaru kierretään säätönupin yläpuolella olevan narunupin ympärille niin, ettei narua jää vapaasti roikkumaan. Tämän jälkeen sää­tönuppi painetaan takaisin paikoilleen.

Lisätiedot

Valittavissa tuotteisiin Pihla Varma ja Pihla Termo.

ICON-PDF Tuotekortti INKA sälekaihdin


Visor vekkikaihdin ikkunakaihdin kiinteä ikkuna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiinteän ikkunan vekkikaihdin

Pihlan Visor-vekkikaihdin on tarkoitettu erityisesti kiinteisiin ikkunoihin sekä yksilehtisiin parvekeoviin. Vekkikaihtimessa on kaksisuuntainen mekanismi, jolla kaihtimen voi laskea tai nostaa halutulle korkeudelle sekä ylä- että alareunasta. Näin kaihdinta voi käyttää esimerkiksi näkösuojana, mutta silti sisälle tulee luonnonvaloa ikkunan tai ovi-ikkunan yläreunasta. Kaihdin on kätevintä hankkia samanaikaisesti ikkuna- ja ovitoimituksen kanssa, sillä vekkikaihtimet valmistetaan kuhunkin ikkunaan sopivaksi mittatilaustyönä.

Lisätiedot

ICON-PDFTuotekortti kiinteän ikkunan Visor vekkikaihdin


Sälekaihtimet

Sälekaihtimet – perusmalli

Peruskaihtimen säleiden kääntö sekä kaihtimen nosto ja lasku toimivat sisäpuitteen pinnassa olevasta säätövaijerista ja nostonarusta.

Vaijerin ääriasennoissa on syytä olla varovainen, sillä ylikääntö voi rikkoa säätömekanismin.

Lisätiedot

Valittavissa tuotteisiin Pihla Varma ja Pihla Termo.


Koristeristikot

Ikkunan ulkonäköä ja ilmettä voidaan korostaa erilaisilla ristikoilla eli jakopuitteilla.


Ikkunan kiinteä koristeristikko

Koristeristikot – Kiinteä ristikko

Alumiinijakopuitteiden leveydet ovat 24, 56 tai 110 mm. Ristikko kiinnitetään ulkopuitteen lasiin molemmin puolin.
Kiinteällä ristikolla voidaan toteuttaa pysty- ja vaakaristikoiden lisäksi myös vinot, ruksit ja salmiakkikuvioiset koristeristikot.

Lisätiedot

Valittavissa tuotteisiin Pihla Varma.


Irrotettava kehäristikko ikkunaan

Koristeristikot – Irroitettava kehäristikko

Ikkunan ulkonäköä ja ilmettä voidaan korostaa erilaisilla ristikoilla. Alumiinisen kehäristikon leveydet ovat 25, 60 ja 90 mm. Kehäristikolla voidaan toteuttaa pysty- ja vaakaristikot, ei rukseja tai salmiakkiristikoita.

Kehäristikko asennetaan ikkunaan sisältäpäin eikä sitä tarvitse irrottaa pesun ajaksi.
Hyönteisverkollinen kehäristikko on puhdistettava erittäin huolellisesti talvea varten, sillä pikkulinnut saattavat nokkia verkkoon jääneitä hyönteisiä.

Lisätiedot

Valittavissa tuotteisiin Pihla Varma ja Pihla Termo.


 

 


tuuletusikkunan hyttyspuite eli hyönteispuite

Hyönteispuite

Tuuletusikkunaan on saatavilla irroitettava hyönteispuite, joka pitää hyttyset ja muut hyönteiset loitolla.

Hyönteispuitteet on puhdistettava erittäin huolellisesti talvea varten, sillä pikkulinnut saattavat nokkia verkkoon jääneitä hyönteisiä.

Hyönteispuite asennetaan ikkunaan kehäristikon tapaan sisältäpäin eikä sitä tarvitse irrottaa pesun ajaksi.

Pihlan avattaviin ikkunoihin on nyt myös saatavilla metallinen hyönteispuite, joka kestää ikkunassa tavallista muoviverkkoa paremmin esimerkiksi pikkulintujen nokkimista.

Vahvalla metalliverkolla varustetun hyönteispuitteen voi jättää ikkunaan talven ajaksi.

Lisätiedot

Valittavissa tuotteisiin Pihla Varma ja Pihla Termo.

Hyönteisteispuitteen voit ostaa myös Pihla Verkkokaupasta


tuloilmaikkunan korvausilmaventtiili

Tuloilmaikkuna

Pihlan tuloilmaikkuna on erinomainen ratkaisu asunnon hallittuun ilmanvaihtoon. Se soveltuu parhaiten saneerauskohteisiin, joissa on koneellinen poistoilmajärjestelmä.

Raitista ilmaa energiaa säästäen

Tuloilmaikkunan venttiili toimii talvella lämmöntalteenottolaitteiden tavoin, jolloin tarvittava korvausilma lämpenee ikkunapuitteiden välissä. Korvausilma on asunnoista poistuvan ilman tilalle johdettua korvaavaa, raitista ilmaa. Kesällä venttiilin kautta saadaan raikasta ja viileää ulkoilmaa. Asukkaan on helppo säätää venttiili talvi- tai kesäasentoon.

Lisätiedot

Valittavissa tuotteisiin Pihla Varma ja Pihla Termo.


 

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.