Pihla Termo Kiinteä - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Pihla Termo Kiinteä

Kiinteistä ikkunoista ja suurista lasipinnoista on tullut yhä olennaisempi osa suomalaista arkkitehtuuria. Yksi suosion salaisuus on kehittynyt lasitustekniikka, jonka ansiosta suuretkin lasipinnat voidaan toteuttaa todella energiataloudellisesti. Lämpötaloudeltaan markkinoiden parhaimmistoon kuuluva Pihla Termo voidaan varustaa jopa A++ -energialuokkaan. Kiinteät ikkunat ovat usein avattavia ikkunoita edullisempia. Etuihin kuuluu myös huolettomuus, sillä kiinteissä ikkunoissa on vain kaksi pestävää pintaa.

Pihla Termo Kiinteä ikkuna A-malli

Tekniset tiedot

  • Ikkunan tyyppi MEK
  • Energialuokka: A++ tai A+ lasituksesta riippuen
  • U-arvo:  0,68 – 0, 79 W/m2K lasituksesta riippuen
  • Kolminkertainen eristyslasielementti, selektiivilasit, energiatehokas SuperSpacer -välilista (vaaleanharmaa) tai TGI-välilista (vaaleanharmaa RAL 7035) ja argon-kaasu
  • Elementissä lisäksi huurtumista ehkäisevä lasitus
  • Karmin syvyys 130, 170 tai 210 mm
  • Karmin vahvuus 51 mm, välikarmin vahvuus 58 mm
  • Karmi mäntyä
  • Karmin ulkoverhous alumiinia

 

Pihla Termo Kiinteä ikkuna B-malli

Soveltuvuus

Nykyarkkitehtuuri ja uudisrakentaminen suosivat suuria maisemaikkunoita ja lattiasta kattoon ulottuvia ikkunaseiniä. Näihin uudistunut Termo Kiinteä sopii erinomaisesti. Suorareunainen Termo Kiinteä on erityisen suosittu modernissa rakentamisessa. Termo Kiinteä sopii käytettäväksi myös muiden Pihla -tuotteiden rinnalla, sillä vesipeltilinja on sama Pihlan avattavien ikkunoiden kanssa. Käyttökohteita ovat mm. asuinhuoneistot, pientalojen lasijulkisivut sekä kerrostalojen parvekeseinien ikkunat.

 

Käytettävyys

Kiinteän ikkuna käyttö on helppoa, sillä siinä ei ole lainkaan avattavia osia. Kiinteässä ikkunassa on vain kaksi pestävää pintaa verrattuna avattavien ikkunoiden neljään pesupintaan, puhumattakaan vanhemmista ikkunoista, joissa saattaa olla peräti kuusi erikseen pestävää pintaa.

 

Lisätietoa

Mänty
Väritön
Pähkinä
TM-1806
Tammi
TM-1802
Valkolakka
TM-1771
Valkoinen
RAL 9010
Tummanruskea
RR32
Harmaa
RR22
Tummanharmaa
RAL 7024
Värit ja materiaalit

Ikkunoiden puuosien pintakäsittelynä on joko peittomaalaus tai kuullotus. Puuosien vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y. Kuullotettujen värisävyt ovat väritön mänty, pähkinä TM-1806, tammi TM-1802 ja valkolakka TM-1771. Alumiiniprofiilit ovat pulverimaalattuja. Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010, vaaleanharmaa RR22, tummanharmaa RAL 7024 ja tummanruskea RR32.


Kuva: Kuultokäsittely ja alumiinipinnat

Cotswold

Stippolyte

Flemish

Satiini

Lasivaihtoehdot

Pihla Kiinteässä on kolminkertainen selektiivinen eristyslasi argon -kaasulla. Elementin TGI-välilistat ovat vaaleanharmaat (RAL 7035). Lasivahvuudet ja -rakenteet mitoitetaan ikkunan koon ja olosuhteiden mukaan. Vakiolasituksen lisäksi valittavana on mm. auringonsuoja- ja meluntorjuntalaseja sekä näkösuojaa antavia tai huurtumista ehkäiseviä laseja.


Kuva: Lasivaihtoehdot

Lisävarusteet

Uusiin ikkunoihin voi tilata pintaan asennettavat sälekaihtimet, jotka lisäävät viihtyisyyttä ja asumismukavuutta. Kaihtimen kiinnikkeet asennetaan jo tehtaalla paikoilleen, jolloin kaihdin on helppo laittaa paikoilleen ikkunan asennuksen jälkeen. Myös irroitettavat koristeristikot asennetaan jo tehtaalla.


Kuva: Lisävarusteet Pihla Termo ikkunoihin

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.