Pihla Termo – nelilasinen energiansäästöikkuna

Matalaenergiaikkuna Pihla Termo on kaksipuitteinen puualumiini-ikkuna, jonka molemmissa puitteissa on eristyslasielementti.

Pihla Termo on lämpöikkuna, joka takaa maksimaalisen energiatehokkuuden, parhaan auringonsuojan ja huikean ääneneristävyyden. Sisäänpäin aukeava tuuletusikkuna on helppo ja kevyt avata ja sulkea yhdestä painikkeesta. Ikkunoiden pesu on myös turvallisempaa, kun kaikki puitteet avautuvat sisäänpäin, ja koko ikkunan voi pestä sisältä käsin. Nelilasinen Pihla Termo energiansäästöikkuna on suunniteltu tiukentuvat lämmöneristysvaatimukset huomioiden. Termo soveltuu kohteisiin, joissa halutaan mahdollisimman hyvä lämmöneristys. Passiivitaloihin Termo soveltuu erinomaisesti.

Pihla Termon ulkonäköön voit vaikuttaa monella tapaa

Voit valita ikkunasi mallin, tyylin, värityksen ja yksityiskohdat alla olevissa valikoissa esitellyistä vaihtoehdoista.

Malli

Välikarmeilla ikkuna voidaan jakaa usempaan osaan joko pysty- tai vaakasuunnassa. Voit valita samankokoiset ruudut tai määrittää itse vaaka- tai pystyvälikarmin sijainnin, kunhan ne eivät ole liian lähellä ikkunan reunaa (pystyvälikarmi vähintään 390 mm ja vaakavälikarmi vähintään 400 mm ikkunan reunasta).

A-malli

A-malli

B-malli

BO-malli

Tuuletusikkuna oikealla.

BV-malli

Tuuletusikkuna vasemmalla.

D-malli

Tuuletusikkunat reunoilla.

DT-malli

Kaksi pystyvälikarmia.

E-malli

Yksi vaakavälikarmi.

T-malli

Kolmeruutuinen.

Ulkopuolen alumiiniosien väri

Voit valita ulkopuolen alumiiniosien värin neljästä eri vaihtoehdosta. Mikäli sisäpuolen puuosat ovat valkoiset ja ulkopuolen alumiiniosien väri on joku muu, suositellaan alumiiniosille kaksivärimaalausta. Tällöin sisäänpäin näkyvät alumiiniosat ovat valkoiset.

Musta, RAL 9005

Musta, RAL 9005

Valkoinen, RAL 9010

Tummanharmaa, RAL 7024

Tummanruskea, RR 32

Tummanharmaa + valkoinen

Kaksivärimaalaus. Tummanharmaa, RAL 7024 -sisään näkyvät pinnat valkoiset

Tummanruskea + valkoinen

Kaksivärimaalaus. Tummanruskea, RR 32 – sisään näkyvät pinnat valkoiset

Muu väri

Erikoisväri RAL- tai RR-värikartastosta

Sisäpuolen puuosien väri

Ikkunoiden puuosien pintakäsittelyksi voit valita joko valkoisen peittomaalauksen tai jonkun neljästä kuultoväristä. Kuultokäsiteltyjen ikkunoiden sisäpuitteissa on oksaton lamellipinta.

Valkolakka TM-T5715

Valkolakka TM-T5715

Valkoinen NCS S 0502-Y

Kuultoväri pähkinä, TM-1806

Kuultoväri tammi, TM-1802

Kuultoväri mänty, väritön

Muu väri

Erikoisväri RAL- tai Teknos Woodex -värikartoista

Sisäpuitteen muoto

Sisäpuitteen profiiliksi voit valita joko perinteisen koristereunaisen mallin tai modernimpaa suuntaa edustavan suoran mallin.

Koristereunainen sisäpuite

Koristereunainen sisäpuite

Suorareunainen sisäpuite

Painikkeiden ja kilpien malli ja väri

Koristekeilatun ikkunan sisäpuitteen kanssa valitaan usein ovaalit painikkeet ja peitekilvet. Suoran sisäpuitteen yhteydessä painikkeet ja kilvet ovat yleensä kulmikkaita. Kiinteä painike on vain tuuletusluukuissa ja -ikkunoissa sekä ikkunoissa, joihin on erikseen valittu tuuletusikkunavarustus. Muissa ikkunoissa on vakiovarusteena ainoastaan peitekilvet.

Lasivaihtoehdot

Vakiolasituksen sijaan voit valita Pihla-ikkunaasi tarpeen mukaan lasin, joka tarjoa suojaa esimerkiksi melua tai auringonsäteilyä vastaan.

Lisävarusteet

Pihlalla on laaja valikoima lisävarusteita, joilla ikkunoista voi muovata juuri sellaiset kuin haluaa ja tarvitsee. Mikäli tarvitset lisävarusteita tai varaosia jo käytössä oleviin ikkunoihin, voit ostaa niitä Pihla Verkkokaupasta.

Mitat

Ikkunan leveys ja korkeus ilmoitetaan millimetreinä karmin ulkoreunasta ulkoreunaan. 

Leveyden ja korkeuden voi valita 10 mm välein.

Leveys290–3540 mm
Korkeus290–3540 mm
Karmin max. pinta-ala6 m²
Puitteen max. pinta-ala4 m²
Karmisyvyys

Karmisyvyys tarkoittaa ikkunan karmin sisä- ja ulkoreunan välistä mittaa. Karmin vahvuus 42 mm, välikarmin vahvuus 50 mm.

Kapea karmisyvyys130 mm
Normaali karmisyvyys170 mm
Leveä karmisyvyys210 mm
Tekniset tiedot
  • Ikkunan tyyppi MSE 2+2
  • Energialuokka: A++, A+ tai A lasituksesta riippuen
  • Molemmissa puitteissa kaksinkertainen eristyslasielementti, selektiivilasit, energiatehokas SuperSpacer -välilista (vaaleanharmaa) tai TGI-välilista (vaaleanharmaa RAL 7035) ja argon-kaasu
  • Ulkopuitteessa huurtumista ehkäisevä lasitus
  • Kolminkertainen tiivistys
  • Karmi ja sisäpuitteet mäntyä
  • Karmin ulkoverhous ja ulkopuite alumiinia

Tarkemmat tiedot löydät tuotekortista.

Lämmönläpäisykerroin
U-arvo0,77 – 0,63
Äänenvaimennus
dB – Rw+Ctr39 – 47
Auringonsäteilyn kokonaisläpäisykerroin
G-arvo32 – 21

Arvot laskettu 4 mm vakiolasilla ilman lisättyä auringonsuojaa tai äänieristystä. Arvoihin vaikuttaa mm. karmisyvyys.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden valintaan? Tai kenties tarkemman hinta-arvion?

Löydä lähin Pihla-asiantuntija

Kokemukset

Katso ja kuuntele, mitä rakentajat, remontoijat, isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitukset sekä asukkaat kertovat kokemuksistaan Pihlan kanssa.

3 syytä valita Pihla

Suomessa on jo yli 2,5 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea, mikä tekee Pihlasta markkinoiden suosituimman ikkuna- ja ovimerkin. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

1

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus. Huippulaadukkaissa tuotteissamme on monipuoliset käyttömahdollisuudet, viimeistelty ja yhtenäinen ulkonäkö sekä pitkä käyttöikä.

2

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu. Teemme jatkuvaa tuotetestausta ja kehitämme tuotteitamme, mikä takaa pitkät takuuajat.

3

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen. Siksi myös Suomen suurimmat talovalmistajat, rakennusliikkeet ja rautakaupat luottavat Pihlan laatuun ja palveluun. Meillä on koko Suomen kattava ja koulutettu jälleenmyynti- ja asennusverkosto.