Siitepölyverkko mahdollistaa tuuletuksen ilman huolta hyttysistä tai siitepölystä

Pihlan avattaviin ikkunoihin saa ikkunatilauksen yhteydessä tilattua hyönteispuitteet siitepölyverkolla. Hyönteispuitteet valmistetaan mittatilaustyönä tehtaallamme ja toimitetaan kiinnikkeineen ikkunoiden mukana.

Auringon lämmittämien kevätpäivien mukana ilmestyy pihapiiriin pian hyttyset ja muut pörriäiset, sekä erityisesti koivun siitepöly. Avattavien ikkunoiden tuuletusikkunat tuovat helpotuksen, kun sisätiloissa halutaan ilman vaihtuvan, mutta myös kutsumattomat vierailijat ötököistä siitepölyyn voivat ilmaantua sisätiloihin ilman verkkoa ikkunassa.

Siitepölyverkko – terve ja raikas sisäilma myös siitepölykaudella

Ilmassa leijaileva siitepöly ja sen aiheuttamat ikävät oireet hengitysteissä ja limakalvoilla ovat hyvin yleisiä Suomessa. Nenän tukkoisuus, silmien kutiseminen ja aivastelu ovat usealle arkipäivää keväisin. Pihlan avattaviin ikkunoihin on saatavilla ikkunan mittojen ja värin mukaan mittatilauksena valmistettava Hyönteispuite Siitepölyverkolla. Vaivattominta hyönteispuitteet on hankkia heti ikkunatilauksen yhteydessä, mutta jälkikäteenkin hyttyspuitteita on tilattavissa Pihlan verkkokaupan kautta.

Siitepölyverkollinen hyönteispuite pitää kodin sisäilman raikkaana myös allergiakaudella, sillä verkon tiheän rakenteen ja erikoispinnoitteen avulla siitepöly jää verkon ulkopuolelle eikä tunkeudu sisätiloihin tuuletettaessa. Siitepölyverkon tiheä rakenne pitää myös kaikenlaiset hyttyset, ötökät ja pörriäiset poissa sisätiloista, mutta päästää luonnonvalon ja raikkaan ulkoilman silti tehokkaasti läpi. Siitepölyverkon voi puhdistaa tarpeen mukaan joko imuroimalla tai pesemällä. Siitepölyverkollinen hyönteispuite suositellaan poistettavaksi ikkunasta talven ajaksi, etteivät linnut pääse nokkimaan verkkoa rikki ruuan toivossa.

Mikäli hyttyspuitteet jäivät tilaamatta ikkunatilauksen yhteydessä tai edelliset ovat tulleet jo tiensä päähän, saa näitä tilattua Pihlan verkkokaupasta. Verkkokaupasta saa tilattua myös erikseen pelkkää Siitepölyverkkoa, mikäli hyönteispuitteen alumiinikehikko on kunnossa ja pelkkä verkko kaipaa vaihtoa. Hyönteispuitteiden mukana toimitetaan aina ikkunoiden vuosimalliin sopivat kiinnikkeet, joilla nämä saa napsautettua vaivattomasti paikoilleen.

Hyttyspuitteet myös tavallisella tai metalliverkolla

Siitepölyverkollisen hyttyspuitteen lisäksi, Pihlan ikkunoihin saa tilattua tavallisella nylonverkolla varustettua Hyönteispuitetta, joka suorittaa tehtävänsä suojata sisätiloja hyttysiltä ja ötököiltä. Tavallista hyönteisverkkoa on saatavilla myös määräkoossa eli pelkkä verkko on mahdollista vaihtaa ehjään alumiinikehikkoon. Näiden vaihtoehtojen lisäksi saatavilla on myös Metalliverkkoista hyönteispuitetta, jonka etuna on se, että tämän voi jättää talven ajaksi paikoilleen ilman huolta siitä, että linnut saisivat verkkoa ruuan toivossa nokittua rikki.